Hatay'da çekilen görüntüde iki kişinin, kilisenin aşevi açtığını insanlara güler yaklaşıp yemek dağıttığını ve etrafını temizlediklerini söyledi. Asıl amaçlarının Hristiyanlığa çekmeye çalıştıklarını söylediler.

Hatay'da çekilen görüntüde iki kişinin, kilisenin aşevi açtığını insanlara güler yaklaşıp yemek dağıttığını ve etrafını temizlediklerini söyledi. Asıl amaçlarının Hristiyanlığa çekmeye çalıştıklarını söylediler.

Çok saçma bir şey Hangi dinden olursa olsun önemli olan yardım yapmaları insanlar zaten koyun değil ki kendi kararları var isteyen inanır istemeyen inanmaz. bu yüzden de ben gereksiz buldum. aynı şekilde İsrailden yardıma geldiler hiç israile çekmeye çalışıyor dendi mi. insanlar bir kez de dini karıştırmasa olmuyor her hangi bir konuya.
İmam hacı hoca ne derse tersini yaparım hiç bugüne kadar şaşmadım bundan bunlar art niyetli kötü kalpli dinle kafayı bozmuş insanlar takmıyom ne dediklerini
Bu şekilde bir ithamı ancak görüp duyduktan sonra yapabilirsiniz. Kanıtları varsa doğrudur yoksa iftiradır.. uzanan her yardım elini bu şekilde asılsız adlandırmak yanlış
Yapılan yardımı dine çekmeye çalışmakla itham etmek ne denli bir mantık hatası acaba
Çözemiyorum insanları ben de
İnsanlık yapmışlar , bunu eleştirenler bir zahmet kalkıp kendileri yardım eli uzatsınlar o zaman
Cevap
4Cevap
Kim dedi bilmiyorum açıkcası diyenle ilgilenmiyorum da
kalplerini açıp bakmışlarda mı konuşuyorlar?
Kesinlikle çok yanlış.. ama bir dini içinde ki insanların davranışları üzerinden kötülemek de çok yanlış yeter artık..
Polis olduğun zaman silah bulundurma yetkisine sahip oluyosun çünkü görevin gereği sana lazım oluyor. Peki sen bu silahı masum birine zarar vermek için kullanırsan hata sende mi sana silah verende mi?
Bence alakası yok sadece insanlik ve insan olabilmek ile alakasi var bunun cok basit bir düşünce
Cahil o evlatları işte hani islam hoş görü diniydi avratlarının ta…
Bizimkiler yapsaydi da muslumanliga cekselerdi keske.
Sakalını sarışını s. ktiğim
Niyetleri sadece Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?