Söz var icraat yok sadece yobazlık var dedikleri şey bu olsa gerek...

Söz var icraat yok sadece yobazlık var dedikleri şey bu olsa gerek...

Ya nedir bu İslam düşmanlığıniz. Klişeler orada siyonist emeller yapıyor onlara hiç eleştiri yok hemen Cübbeli sarıklı gördüğünüz zaman İslam düşmanlığı. Cidden neyiniz var. Adam söylediklerinde sonuna kadar haklı. Zorunuza giden ne? Onu söyleyin
Cevap
9Cevap
Kardeşim senin hatay depremini fırsat bilip hristyanlık propagandasıyla çocukları kafalamaya çalışan misyonerlerden haberin yok sanıyorum.
Yemek dağıtıyorlar yemek sizi gibi çadırlarda kuran dersi vermiyorlar
Nolur bi araştır.
Araştırdım münazaraya açığım ben savun tezini seni dinliyorum
Birincisi biçok tarikat ve cemaat mensubu o senin dediğin yemeklerin dağıtılması, barınma ve temel ihtiyaçların karşılanması için köpek gibi çalışıyo, ikincisi zaten müslüman olan ailelerin çocukları zaten depremden önce de kuran eğitimi alıyodu. Bundan rahatsız olmak kimsenin haddine değil, demokratik bi ülkede yaşıyoruz.
Çocuk enkaz altından çıkmış veya yakınını kaybetmiş sen gidip çocuğa zorla kuran dersi veriyorsun bu normal değil kusura bakma bunun aynısını başka ülke yapsa yine aynı tepkiyi verirdim
hoşgörü ve temizlik onlarda olmadığı için çamur atıyorlar herkesi kendileri gibi pis zihniyetli sanıyorlar
Bilemeyiz bizim aklimiz yetmez bazı şeylere ülkenin üstünde büyük oyunlar dönüyor Allah sonumuzu hayır etsin
A. K. Yobazları ne geldiyse başımıza bunlar yüzünden geldi gençliğimizi çaldılar
Yardımın dini dili ırkı olmaz olmamalı..
😂😂😂 Gülüyorum sadece
Doğru demiş.
Allah ailenin yardımcısı olsun işleri zor cidden
Kıskanıyorlar normaldir 😀
Geri kafalılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?