ben yine kazanacağını düşünüyorum şahsen.
Hep bu sefer kaybedecek diyorlar ama hep kazanıyo?
ben yine kazanacağını düşünüyorum şahsen.
Hep bu sefer kaybedecek diyorlar ama hep kazanıyo?
Muhalefet iktidar yanlılarından daha iktidar yanlısı 20 senede bu muhalefet bir şey beceremiyorsa bi anormallik olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle kk adaylığını koyacak mitinglerde pot kırıcak başörtüsü dicek demirtaş dicek krdistan dicek eyalet dicek reis tabiri caizse kkyi gömecek. Bu böyle geldi böyle gidecek reis sağ olduğu sürece
CHP dine mesafeli davrandığı sürece hep kazanacak gibi duruyor, çünkü konu ekonomi veya başka bir şey değil konu din.
Din din din din, sürüler dinle yönetilir.
Elinize kuranı alacaksınız, biz müslümanız diyip saddam gibi %95'le gelip halkınızı bombalayıp gideceksiniz.
Bu kadar.
Cevap
7Cevap
Reis oyunu kurmus saniyor ama bu millet yemez diye umuyorum. Meral aksener i kullaniyor truva atigibi 6 li masaya sokmus. Onunla reisin klonu olan imamoglunu getirmeye calisiyorlar ama yemezler
Kazanırsa ülke çok büyük şeyler olur kazanamassa daha çok kötü olur bana sorarsan kazanamayacaklar
Aynısı olacak zaten
Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı, AKP artıklarıın olduğu altılı masa mı kazanacak
Son yerel seçimde 6 Büyükşehir’in 5’inde (İstanbul'da bir değil iki defa ) kimin kimi yendiğini , hile yaptılar diye seçim yenileyip tarihi fark yiyip rezil olanları görmedin galiba?
Sen seçimler adil şekilde mi oluyor sanıyorsun? 2,5 milyon mühürsüz oyla oraya oturdu rte
Kazanamaz bence ya çok zor shjhhj
Kazanır
Öyle olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?