Malumunuz dün Fenerbahçe Konyaspor maçında tribünler sık sık hükümet istifa tezahüratı yaptı. Yandaş gazete her ne kadar küstahça tezahürat diye haber yapsa da linç yemekten kurtulamadı.
Bunun üzerine Devlet Bahçeli Twitter hesabından şu şekilde bir açıklama yaptı.
''Bugün oynanacak Galatasaray-Alanyaspor ile Beşiktaş-Antalyaspor kulüpleri arasındaki müsabakalarda aynı şekilde istifa seslerinin yükselmesi halinde futbol kulüplerimizin oyuna geldiği, tuzağa düştüğü de netleşmiş olacaktır.''
Devlet varken ahbap mahbap kim oluyorda yardımda bulunabilir diyen bu kişinin bu açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence gereksiz söylemiş
Dayanmış 80’ine, hala siyasetin içinde yer alması bile saçmalıkken bir de en ufak eleştiri oldu mu dil uzatıyor, sıktı artık.
Son çırpınışları bu seçimi kazanmalarına imkan yok.
Umarım…
Kaseti hakkında konuşmuyor
Onu konuşmaya dıtı yemez de ondan.
5 6 sene önce Japonya'da nasıl bina yikilmazken bizde daha düşük depremde can kayıpları oluyor eeyy Erdoğan diyordu. d
Demek ki kaseti erdonun elinde
Kesinlikle, erdodan 5-6 yıl önce hesap soran bir şahsın bir anda 180° değişmesi başka bir şekilde açıklanamaz.
Beşiktaş üyeliğinden de istifa etmiş bahçeli az önce, bu tezahürat yüzünden. d
Vah vah vah Beşiktaş'lılar devletsiz kaldı desene
Yoruma gerek yok
Bahçeli kim ya her şeye konusuyor istemediği herşeyi susturan kapansın diyen birisi lafta milliyetçi
Bir de hükümet istifa sesleri yükseldikçe yayında sesi kısıyorlar duyulmasın diye. Şimdide attığı diğer tweet şu
''Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir.''
Halkı susturmak için her yolu dener bunlar
Kaseti hakkında konuşmuyor
Maçlar yakında seyircisiz oynanacak kararı bekliyorum😄
Dedi zaten maçlar seyircisiz oynansın diye geç kalır mı hiç. Birde bjk üyeliğinden istifa etmiş tezahüratlardan dolayı. Halkı susturmak için ne yapsak diye düşünüp duruyor garipler.
bahçeli demir baş kamu malı
Gereksiz açıklamada bulunmuş
Haklı doğru söylüyor.
Hayır
Bu seçimde de cumhur ittifakı kazanacak. Siz de dandik şeylerle mutlu olun jsjsjsjjsjs
Cumhur ittifakının tek kazanma ihtimali sen ve senin gibi cehalet sahibi insanlar.
Ben ve benim gibiler sayesinde kazanıyorsa şükür doğru yoldayız demektir.
Şu doğru yolu bir açıkla da bizde bilelim doların 20 30 40 50 lira olması alım gücünün kökten düşmesi vergilerin kol gibi olması yıllık enflasyonun tavan yapması bulundukları her alanda yolsuzluk ve usulsüzlük yapmaları nasıl bir doğru yol oluyor
Ben böyle düşünmüyorum. Ben mennunum
He sen diyorsun ki beni refah yaşam kesmez ben bu hayat pahalılığından memnunum hatta mümkünse daha çok vergi alsınlar kuru ekmek bile yerim diyorsun
Aynen yerim sıkıntı yok. Çalışırız kazanırız.
yine çalış yine kazan toplumun refah içinde olması sana niye batıyor ki? Toplum refah içinde olduğunda alım gücü yüksek olduğunda senin kaybedecek bir şeyin zaten olmayacak tam tersi daha iyi durumda olacaksın.
Toplumun gayet iyi bir durumda olduğunu düşünüyorum bir kaç sıkıntıyı saymazsak. Onlarda aşılır yakında.
Yav nereye iyi durumda aylık 500 euro maaş alıyoruz o da karın tokluğuna. Ben niye bir arabaya yüzde 300 vergi ödüyorum türkiye devleti mi yapıyor bu arabayı anasını satayım
Evet o konularda bende rahatsızım. Ama genel olarak bakarsak memnunum. Politikalarını beğeniyorum. Ekonomik sıkıntılar da zamanla aşılır
20 senede yaptıkları tek iyi şey kapalı alanda sigara içilmemesi kuralı yani başka bir şey yok. Ne zmaan bir şeye sıkışsalar dinden iki cümle söyleyip gidiyorlar. Depremi de kadere bağladılar en son
Bu sizin görüşünüz. Türkiye yi çok iyi bir noktaya taşıdılar. Sağlıktan savunma sanayisine kadar muazzam bir yol aldı bu ülke. Millette bunları gördüğü için 2002 den beri iktidar da bu parti. Sözün özü meyve veren ağaç taşlanır. Klasik tablo
Sağlıkta da kötüyüz sanayide de kötüyüz hiç bir şey meyve falan vermedi biraz daha geniş açıdan bakmanı öneririm.
Sağlıkta kötüyüz diyen alenen yalan söylüyordur. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınız varsa sorup kıyas yapabilirsiniz. Valla boş konuşuyorsunuz. Gülüp geçiyorum. Neyse hayırlı akşamlar
Kötüyüz ulan kötüyüz ben bizzat sağlık sektörünün içindeyim. Adam akıllı randevu bile çıkmıyor randevu aradığınızda. Kaldıki hastane sayıları yetersiz olduğu için içerideki çalışma ortamı bile verimli değil. Her köşeye cami dikene kadar biraz hastane mi dikseydik acaba?