Selam Türkiye 👋
Biz lüksemburg'da kalıyoruz. Kocam Fenerbahcenin maçını izliyordu yanlış anlamadıysam tribünler hep bir ağızdan hükümeti protesto ettiler istifaya davet ettiler.

Twitterdan gündemi takip ediyorum depremde devlet yardım edememiş insanlar günlerde enkaz altında kalmis 😞
Deprem vergileri çar çur edilmiş. Denilenlere göre dilenci gibi iban yollamış yetkililer 🙁 bazı kişiler hükümet bizi dünyaya rezil etti vs gibi yorumlarda bulunmuş.
Sizce protestoda haklılar mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet koltuk demek para demektir tek düşündükleri şey bu
Biraz öyle ya yeter yani kaç sene değişen bir şey olmayacak da
Ufak bir grup slogan atmış. Hep bir ağızdan falan diye sallamayın. Sizin gibilerin inadına sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan ı destekliyorum
Zaten sadece inadına olur. Inandiginiz için oy veremezsiniz. Sizde biliyorsunuz artık ap tal yerine konuştuğumuzu 20 yıldır sıfır icraat. Yol yaptı köprü yaptı 😂 diyeceksen yorum yapma
Aynen 20 yıldır sıfır icraat aynen. Oturun da ağlayın. Her seçimde kazanıyor utanmadan birde çıkıp ergen ergen konuşuyorsunuz. Hadi yallah ya.
20 yıldır sıfır icraat dediğin adam Türkiye yi başka bir noktaya taşıdı. Girdiği her seçimi de kazandı. Ama beyin fakirleri bunu anlamaz. Sadece zırlar
Bu kadar cahil bir ülkede anca erdoğan kazanır. Bilgili ve okuyan bir ülke olsa muhtar yapmazlar. Getir luksemburga aza bile yapmazlar 😂 sözde dünya lideriymis anca atvde dünya lideri olur
Ya ergen birey tekisin o kadar belli ki. Senin gibiler yorum bile yapmasa hayırlı olur cidden. Bir halttan anladığın yok laf olsun diye konuşuyorsun komedi. Neyse öte de ağla. Çekemiyorsan anten tak jsjsjsjsj
Niye cekemeyim ki 😂 bak erkek kardeşim bizim eve geldi luksemburga elinde iki tane 1 lira büyüklüğünde demir para ile oynuyor. Bizim burada o bahsettiğim demir para 2€ 2 tanesi 4€ yapıyor. O iki adet demir para turkiyede 80 lira yapıyor ben böyle bir ülkenin başkanını neden kıskanim 🤣 hadi ablacım git kenarda ağla
Ya madem sen Türkiye dışındasın yani öyle söylüyorsun. Bizim ülkemizden sana ne? Sana ne batıyor? Sana 80 TL ben vereyim de ötede ağla Allah aşkına. Bazlama beyinli insanlar yorum yapmasın rica ediyorum
Kardeşi gelmişte 4 euro 80 TL miş de. Bilmem ne. Madem teknoloji baya iyi git beyin nakli yaptır jsjsjsjs
Böyle soru mu olur? Tabi ki haklılar
Evet, bıktııık!
Evettttt