Kahramanmaraş Maraş’ta 14 gün boyunca görev yaptım Meral ettiğiniz bilmek istediğiniz varsa cevaplayabilirim.

Kahramanmaraş Maraş’ta 14 gün boyunca görev yaptım Meral ettiğiniz bilmek istediğiniz varsa cevaplayabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasıl gidiyor çalışmalar
Ekipler ve gönüller çok iyi iş birliği yaptı sosyal medya da ve haberlerde hala gidilmeyen yerler var yazıyor. Evet doğru ancak depremin boyutu çok büyük haberlerde sadece %20 belki 25i gösteriliyor. İnanılmaz bir enkaz var ben Van Elazığ ve İzmir depreminde de görev yaptım ama bu deprem bir afet değil resmen felaket
Maraş ne durumda yağmacılar var mı
14 gün kaldım hiç böyle bir olaya rastlamadım ya da duymadım. aşırı derece de polis ve asker var
en etkilendiğin olay neydi
Enkaz alanına gittiğimiz de 1 ölü olduğunu başka kimsenin olmadığını söylemişlerdi. 6 saat boyunca iş makinası ile yaptığımız çalışma sonunda 1 kişiyi cansız şekilde çıkardık. Nedensiz bir şekilde tüneli 1 metre daha kazmak istedim. Kazdığım da ise enkaz altında kalan bir kadın olduğunu gördüm depremin 6. Gününde burnu dahi kanamamış sanki enkaz altında kalmamış gibiydi. Hiç bir canlı belirtisi yokken onu oradan çıkartırım hayatımda unutamayacağım bir anı oldu.
yaa gerçekten sevindim inşallah hala yaşıyordur Allah razı olsun sizden
Ölü sayısı dogrumu
Ben daha fazla olduğunu düşünüyorum yani şu anda 43 bin yazıyorlar ama bence bi 10 bin daha fazlası
Ben 400 bin diye düşünüyorum sadece Adıyaman merkezde ilk hafta 20 bin kişi gömüldü