Celal şengör iyi bir bilim adamı ancak siyaset hakkındaki görüşlerini çok saçma buluyorum. O yüzden bence ilber ortaylı.
Celal şengör
İlber ortaylı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Celal şengör iyi bir bilim adamı ancak siyaset hakkındaki görüşlerini çok saçma buluyorum. O yüzden bence ilber ortaylı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkisinide toplasan bir adam etmez biri kendi pisliğini yer diğeri Suriyelilere harcadığınız parayla etin fiyatını ucuzlatabilirsiniz diyen bir empati yoksunu
Suriyeliler bkonusunda biraz haklı bence
Ne demek haklı okadar kadın çoluk çocuk uçaklardan atılan bombaların altında mı kalaydi biraz empati kurun sanki keyiflerinden geldiler adamların kendi lideri saldırdı
sorun şu gereğinden fazla para harcanıyor. kampta kalıp sonra geri dönmeleri gerekiyordu.
C şıkkı: Üstâd Kadir Mısıroğlu
Sen o hocaların hepsinin bilgisini toplasan Üstad’ın bilgisinin zekâtı kadar bile etmez.
Biraz kendinizi geliştirin. Size okullarda dayatılan tek adam rejimini azcık sorgulayın. İşte o zaman “laik eğitimin sorgulayıcı eğitimi benimseme fikrini” gerçekleştirmiş olursunuz.
Kadir denen herif cahilin biri. tarihten bihaber. Adam shakspeare şeyh pir diyor.
İkisinin de branşları farklı. Siyasi görüşleriyle mesleki kariyerlerinin ne alakası var
Celal şengör branşı dışındada konuşuyor çoğu kez.
Celal hocam. İlber hocamın dünya görüşü zayıf biraz.
İlber Ortaylı çok iyi bir tarihçi ama Celal Şengör Onun kadar iyi değil
Celal sengor çok babacan biri ve büyük bir bilim insanı. Ama ideolojileri bana ters.
Celal Şengör diyorum. Çünkü İlber Ortaylı yeterince samimi gelmiyor bana.
Tabii ki İlber hocam