İnsan hiç evinin başına yıkılmasın beklermi ben bekledim 6 Şubat saat 4:17 de gece uyurken biz maraştaki evimizdeydik aslen memleketim olan pazarcıkta fay kırılmış babamın doğdu köye yakın bir köyde annemin köy pazarcık büyüknacar yerle bir 15 arkadaşım çogunlu maraş merkezde öldü ben ise gece kafam çaktım öyle uyandım ilk başka yavaştı sonra hızlandı ben yatamda ev dayanmaz şimdi üstüme yıkılır dedim ama rabbim beni evden çıkartmayı nasip eti ve çıktık annem yaşlı bir teyzeye bakıyordu onu orada bırakamadık vicdanımız izin vermedi çogu yatılı bakıcılar maraştaki bırakmışlar kaçmışlar evimiz maraş Onikişubat şekerderedeydi teyzeyi zar zor indirdik ben tekrar yukarı çıktım yaşlı teyzeye aykabı almaya teyze anzair hastası ve soğuk daymıyordu badane ve aykabı almaya ve babama bakmaya gitim annemle berabe giriş onlar girişteydi evimiz 3. kataydı gitim hem babamı çagırdım babam yağmaya karşı kapı kitledi 1. Kata geldik birdaha salanmaya başladı zor atık kendimiz dışarı ve 10 dk karlı havada bekledik komşumuzun servis vardı aldılar bizi akrabalarına götürdüler kimseyi tanımıyoruz 2. Deprem saat 1:24 Elbistan depreminde ben o adamlarla anneme ve teyzeye huzur evinde yer arıyordu birdaha vurdu arabada kendimiz zor tutyoduk az daha gitmeseydi 2. Depremde üzerimize bina uçacaktı sonra annem refakatçı olarak teyze ile sağlam bir huzur evine yerleştirdik bizde babam ve erkek kardeşim ile eski evimize gitik eşyalarmız ordaydı ve soba kurduk bir tanede kız kardeşim vardı en küçümüz o arkadaşına giti sabah beraber yurda geçekelerdi ortaokul yurduna erkek kardeşimi benim bir küçüm yanımıza aldı üçmüz eski evde kız kardeşim arkadaşının arabasında annem huzur evindeydi ve benim kafama soba borusu düştü ve zarzor kurduk yatık kaltık ve çarşıya gitik Trabzon caddesine internet çekmiyordu elektrik yok şarjlari idareli kulanıyorduk ve Trabzon caddesine geldik ve gördüm o enkazaları ve dedim maraş bitmiş ve agladım o zamanda sonra gece bozulan piskojim iyice bozuldu
Güncellemeler
+1 yıl
Yazım hataları var klavye düzeltiyor otomatik
Güncellemeler
+1 yıl
Destek olanlardan Allah razı olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok geçmiş olsun umarım düzeliriz
Eskisi gibi olmayacak ama toparlicaz inşallah
Allah yardımcınız olsun İnşallah
Allah razı olsun
Sizden de Allah razı olsun ama Allah dar kuluna her zaman yardım eder İnşallah büyük imtihan ama geçecektir sabredin🙏
Eskisi gibi olmayacak ama toparlicaz inşallah
Eskiden daha da iyi olur İnşallah Allah yardım eder kardeşim metanetli olun lütfen arkanızda vicdanlı yardımsever bir toplum var, zamanla toparlayacaksınız🙏
Gecmis olsun 😔
Saolun