Yıkılan binalar yerine yapılır ancak insanın yüreğindeki yıkıntılar nasıl toparlanır, toparlanmak için ne yapmak gerekir?

Yıkılan binalar yerine yapılır ancak insanın yüreğindeki yıkıntılar nasıl toparlanır, toparlanmak için ne yapmak gerekir?

Deprem bölgesin de olmam sebebiyle bütün depremlerin hepsini yaşadım o korku endişeyi o anı asla unutmayacağım yaşadığım ilçe de durum diğer yerlere göre daha iyi olduğu için şanslıyım elbette..

Herkes nasılsın diye soruyor birbirine ama hiç birimiz nasıl olduğumuzu bilmiyorum çünkü yaşadıklarımız çok korkunç birde evi yıkılan o evde sevdiklerini umutlarını kaybeden insanların da nasıl olduğunu bence bilmek mümkün değil..

Kendi adıma sevinsem de ben çok üzgünüm o şehirlerin haline yıkılan binalardaki kayıplara bu dönemdeki insanlık ayıbına kaybına fırsatçılara umursamazlara iki günde bir büyük deprem olacak diyerek sosyal medyada insanı korkutanlara da çok öfkeliyim..

Yıkılan binalar kalkar ama depremi yaşayan insanların yüreğindeki o yıkıntılar nasıl toparlanır sizce?

#DengesizBirAdam