Süleyman Soylu'nun "Spor alanlarını siyaset meydanına çevirmek isteyenler; Devletin, Milletin, sivil toplum kuruluşlarının burada ortaya koyduğu çabaya kulak versinler. Bizim mesaimizi bölmesinler. Bölmek isterlerse de hodri meydan..." açıklamasını doğru buluyor musunuz?
doğru buluyorum, spor alanları siyaset meydanı değildir
doğru bulmuyorum, insanlar her yerde söz söyleme hakkına sahiptir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ardayla, Rıdvanla ve daha pek çok spor camiasından kişilerle refarandum öncesi bu ucube partili cb sistemi için evet kampanyaları yapılırken spora siyaset sokulmamışmıydı? Üstelik devlet eliyle sokulmuştu
Halka hiç bir zaman ters düşülmez karar verecek olan da biziz buda açık bir tehtik unsuru biz devletin yanındayız hükümetin değil
Biz de hem devletin hem hükümetin yanındayız. Ok? Biz seçtik ve sonuna kadar da destekliyoruz. Ok?
@cake__ kendi adına konuş hükümetim değil bu
Tamam sende kendi adına konuş işte
@cake__ benim gibi düşünenlerin adına konuştum ben senin gibilerin düşünenler adına değil
@cake__ boşş yapma yorumun farklıysa başka yorumda konuş herkes sen gibi düşünmek zorunda değil cahil.
@Bihteeerrr sen ne diyorsun fakir
@cake__ beyin tutulması yaşayan insan böyle fgghk fukara olmasan gelip yorum altı konuşmazsın eziksin. d
@Bihteeerrr senin gibileri satın alırım şükür. Yallah şimdi
Sende yorum altı gelip konuşmuşsun fakir:Dd
@cake__ sen kimsin beni satın alacak haysiyetsiz adam lafını bil konuş karaktersiz köpek.
Seni engelliyorum havla köpek gibi.
@Bihteeerrr yallah
100 yıldan fazla köklü kulüpleri ve taraftarları karşılarına almasınlar işin içinden çıkamazlar.
O makam, Türk milletine başkaldırı makamı değildir.
İçişleri bakanı sıfatıyla mı söylemiş. Soylu hangi sıfatla söylediğini söylesin bizde bilelim.
Başarısızlığı kabul etmezler daha iyi günleri kendi içlerinde bile sevilmeyen hükümet
Tehdit edeceklerine ülkeye birşeyler yapın sirekli sustirma kaptma
Dini siyasete alet ediyorlarsa siyasetinde trubunlerde olmasi fayet doğal
Süleyman soylu çok haklı. Spor alanları siyaset yeri değil. Bir kaç tane kendini bilmezin çıkıp slogan atması bir şey yaratmaz. Sonuna kadar reisin yanındayım