Bilim insanlarına güvenmenin vakti gelmedi mi sizce de?
Çok haklısın.
Seni hain fetöcü dış mihrakların tohumu!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilim insanlarına güvenmenin vakti gelmedi mi sizce de?
Çok haklısın. tabi ki yani önemli olan bilime güvenmektir zaten. bu yüzden her zaman için bilim insanlarına güvenmeliyiz. onları dinlemediğimiz için zaten başımıza bu tür felaketler geliyor çünkü insanlar maalesef hiç önlem almıyor bilim adamlarına yani bilim insanlarının uyarıları yerine daha çok ne konuştuğunu bilmeyen insanları dinliyorlar işte.
mantıklı insan iyidir.
Ha aha aha seçeneğe bak🤣🤣🤣 çok iyi laa oyle basasim geldi niyeyse knkatedbir çok önemli faktör ama bugün hükümetle alaksi oldugyunuda dusunmuyorum her insan sahsiyla alakalı yami birisi ben şunu düzgün yapıcam deyince kimse taş koymaz sanmıyorum 😅😅 güldüm sagolasin
Bunu diyen çıkacaktır illaki :D
Cevap
2Cevap
Bilim insanina güvenmek bir yere kadar olabilir belki o da onlarinda insan oldugunu unutma cok buyuk boyutta farkli varliklar degiller senin gibi insanlar
Kime güvenelim? Benim gibi insan olmaları onların bu konularda bizlerden çok daha çalışkan ve bilgi birikimi yüksek insanlar olduğunu değiştiriyor mu? Seneler önce Celal Şengör'ün 2009 yılında Ali Kırca'nın sunumuyla ''DİN BİLİM DARWİN'' programında söylediği çok mükemmel bir cümle vardı bir öğrenciyle tartışırken direk alıntılıyorum : ''Bir gün bu tabiat sana vurmaya kalkarsa seni din değil, bilim kurtaracak.''
Ben bilim insanlarına tapalım demiyorum ama güvenmemiz gereken yegane insanlar onlardır diye düşünüyorum, yoksa bizim müteahhitlere, denetim firmalarına kalırsa ne depreme gelir yuvamız ne de sele, yok olur gideriz...
Beğenmiyosan yallah Amerika'ya senin gibi vatan hainlerinin burada işi yok
Bana vatan haini diyerek hakaret ettiğin için ekran görüntüsü alıp cimere yollarsam ne olur biliyorsun değil mi? Trollse komik değil, troll değilse üzücü...
Koyduğun ikinci şıka bakarak bu yorumu yapmıştım ama ciddiye aldıysan kusura bakma
Şaka yapıyom kanki merak etme seni dava edecek değilim bilerek koydum o şıkkı zaten :D Ama espri yeteneğin de yokmuş be :')
Ehh pek komik sayılmam ama güzelim ya
Olsundu be. Oradan kurtarıyorsan iyi :D
Hayır yeğenim hepsini Ameriga, Bill Gates yapıyor.
Seni hainnn
Yallah amarigaya mı diyosun 😜😜😜
Evett 😁
Üzdün gıral 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?