Gündem Hatay'da fay hattı kırıldı diyorlar, sizce bu bilgi doğru mu? Yemek yerken bile korkuyorum, artık pozitif düşünebilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Allah'ım Hatay'a yardım eden, yardım gönderen, emeği azda olsa geçen herkesten razı olsun. 🥰 Hatay'da fay hattı kırıldı diyorlar, sizce bu bilgi doğru mu? Yemek yerken bile korkuyorum, artık pozitif düşünebilir miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 731 cevap paylaştı. Öncelikle çok geçmiş olsun hanımefendi kalbimiz sizinle yaraları birlikte saracağız Hatay artık sırasını savdı sırada Kıbrıs Bingöl ve İstanbul var 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Fay hattı kırılınca deprem olur zaten? Ben kırıldım, birkaç güne yeri sallarım demiyor ki. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir bölümü kırılmış Bilgili hoca öyle demiş tabi araştırmaları gerek yine de bunun ne kadarı kırılmış tehlike geçti mi bakmaları gerek. 0 0 Yorumla
Stap3s Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kimi de henüz kendi depremini yaşamadı diyor. Ben de adanada bekliyorum depremi psikoloji falan kalmadı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hatay Adana ile komşu o zaman hâlâ risk altındayız 😞 Yorumla Stap3s +1 yıl 6.4 lük depremi çok kötü hissettik biz de maalesef burada da o civarlarda bekleniyor büyük ihtimalle siz de hissedersiniz olursa dikkat edin Yorumla
mutluluknedir34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl ne yazık ki doğru bu 2 hafta dikkatli olmakta fayda var devamı kırılma ihtimali çok yüksek adana ve çevresi de öyle :( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet sıra Adana'da deprem bekleniyor 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ama Hatay Adana ile komşu o zaman hâlâ risk altındayız 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet zaten Hatay'da olanı direkt hissettik Adana'da fay yok ama Ceyhan Saimbeyli tehlikede Yorumla Soran +1 yıl Siz ceyhanlimisiniz😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adana merkez Yorumla Soran +1 yıl Ya benim kız kardeşim orada yaşıyor inşallah olmaz 😞 Allah'ım korusun hepimizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresinde yasıyor Yorumla Soran +1 yıl Adnan Menderesin ordalar onlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya Yorumla Soran +1 yıl Evet :( siz neredesiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şehir Hastanesi'ne yakınım Yorumla Soran +1 yıl Of :( oralar nasıl peki Maraş depreminden etkilendiniz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki çok hemde Yorumla
maceracigencxxyy8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kirilmasi iyi bir sey 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah yaa😞 Yorumla
bigboy187 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evet denize ulaştı sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya😞😞 Yorumla bigboy187 +1 yıl Geçmiş olsun güzelim Yorumla
yavruordekklas Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kirilmasadi deprem olmaxdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hm 😞 Yorumla yavruordekklas +1 yıl Üzülme bir daha olacak Yorumla Soran +1 yıl Sağol yaa Yorumla yavruordekklas +1 yıl Rica ederim tabi seni ne kadar onemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Öncelikle çok geçmiş olsun hanımefendi kalbimiz sizinle yaraları birlikte saracağız Hatay artık sırasını savdı sırada Kıbrıs Bingöl ve İstanbul var
Fay hattı kırılınca deprem olur zaten? Ben kırıldım, birkaç güne yeri sallarım demiyor ki.
Bir bölümü kırılmış Bilgili hoca öyle demiş tabi araştırmaları gerek yine de bunun ne kadarı kırılmış tehlike geçti mi bakmaları gerek.
Kimi de henüz kendi depremini yaşamadı diyor. Ben de adanada bekliyorum depremi psikoloji falan kalmadı
Hatay Adana ile komşu o zaman hâlâ risk altındayız 😞
6.4 lük depremi çok kötü hissettik biz de maalesef burada da o civarlarda bekleniyor büyük ihtimalle siz de hissedersiniz olursa dikkat edin
ne yazık ki doğru bu 2 hafta dikkatli olmakta fayda var devamı kırılma ihtimali çok yüksek adana ve çevresi de öyle :(
Evet sıra Adana'da deprem bekleniyor
Yaa ama Hatay Adana ile komşu o zaman hâlâ risk altındayız 😞
Evet zaten Hatay'da olanı direkt hissettik Adana'da fay yok ama Ceyhan Saimbeyli tehlikede
Siz ceyhanlimisiniz😞
Adana merkez
Ya benim kız kardeşim orada yaşıyor inşallah olmaz 😞 Allah'ım korusun hepimizi
Neresinde yasıyor
Adnan Menderesin ordalar onlar
Hadi ya
Evet :( siz neredesiniz
Şehir Hastanesi'ne yakınım
Of :( oralar nasıl peki Maraş depreminden etkilendiniz mi
Tabiki çok hemde
Kirilmasi iyi bir sey
İnşallah yaa😞