Merhaba arkadaşlar sizce dünkü depremden sonra yine böyle büyük olur mu yakın zamanda eve girebiliyor musunuz hasarsız dendi ise?

Merhaba arkadaşlar hayırlı depremsiz normal günlere dönmemizi diliyorum ailesi akrabası sevdiği insanları kaybedenlere baş sağlığı ve bir daha yıkıcı depremler olmamasını diliyorum ülkece başımız sağolsun soracağım soru herkes gibi endişe korku içerisindeyiz Gaziantepte tokilerde 3. katta oturuyoruz haliyle ailem korkuyor ama ne araba ne arsa ne köy evi var ki kalalım her zaman okullar camilerde olmuyor bizim buraya hasarsız demişler yinede korkuyoruz sizce dünkü 6,4 gibi yakın zamanda olur mu sizlerin düşüncesi nedir evde kalınmalı mı hata mi yapıyoruz kalarak hiç bilmiyorum Allah'ım korusun milletce gerçekten artık psikoloji kalmadı sürekli oluyor gibi bacaklarimiz titriyor uyku yok gece hele akşama yaklaşınca hiç istemiyorum ki akşam olsun sizler ne durumdasınız az bu konu ile ilgili konuşalım ya

Merhaba arkadaşlar sizce dünkü depremden sonra yine böyle büyük olur mu yakın zamanda eve girebiliyor musunuz hasarsız dendi ise?