Insan sokakta karda kişta tir tir titreyen ac ve caniyla cenazesiyle uğraşan bu zavalli insanlarin hakkini nasil gaspeder?
https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-baskan-samandaga-giden-yardimlara-el-koydu
Insan sokakta karda kişta tir tir titreyen ac ve caniyla cenazesiyle uğraşan bu zavalli insanlarin hakkini nasil gaspeder?
https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-baskan-samandaga-giden-yardimlara-el-koydu
Bende böyle bişeye denk geldim, siyaset değil maksadım böylesine acılı bir dönemden geçerken bu tarz yağmalar, yardımları ticarete çevirmeye çalışan zihniyetler siyasi kimliği, yakınlık derecesi, konum ve şahsiyet gözetmeksizin en ağır şekilde yargılanmalıdır, ama ülke de adalet nerede, o da var...
Ne iddiasi yaa? Biz kesin bilgiden bahsediyoruz. Ayrica azicik akil fikir lütfen kizilayin çadirlarini kim satin alacak?
Yalan atarken biraz daha özenli atin
Çadırlar yardım tırları ile geldiği için kızılay ın olduğunu sanmam, yalan atacak bi durumda yok ortalıkta siz bi. Haberi paylaşmışsınız ben de buna istinaden denk geldiğim bi bilgiyi paylaşıp fikrimi beyan ettim, yorumları dikkatli okuyup biraz daha düşünerek yorum yapın derim
Hadi diyelim çadirlarda kizilay yazmiyor. Ya afad yazar ya kizilhac. Amblem olmayan cadir yok ve çadirlari kimse parayla almaz
Sen ne sarip gönderiyon tavuk dürüm mü? Çadir dedigin kamp cadiri degil soba yakilan nispeteb soguga dayanikli konut çadir. Sen bunlar bakkalda mi satiliyor saniyorsun? Özel üretim yardim dernekleri icin yapiliyor afad kizilay kizilhac vs
Bakın hanımefendi, bir sürü yardım toplandı, bunun içinde gıdadan giyime çadır dan sobaya her şey var oduna kadar, herkes elinden geldiğince bişeyleri ihtiyacı olanlara ulaştırmak için çabaladı, hayır yani siz neden bunu anlamak istemiyorsunuz, adam çadırı aldı geldi ne diyicekler alamazmıyız? gelen araçların hepsi kızılay ve ya afad adına mı geldi gerek belediyeler, gerek araç sahibi olan kişilerde toplayıp geldi bunu anlatmaya çalışıyorum
Ben sana ayyuka çikmiş gercek bir haber sundum, sen bana dedikodu sunuyorsun. Niye cunku örtbas etme çaban var
Cevap
5Cevap
Şaşırmadım bu habere
Chp denilen iğrenç zihniyetin ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Hiç şaşırmadım doğrusu
Bir de çadır yok yardım yok diye ağlıyor
A haber izledikten sonra benim sıfatı eşgal
Tüm haber sitelerinde var, sosyal medya sallandi. Nasil halen inkar edebiliyorsunuz pess 🤣
Klasik CHP işte. Şaşırmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?