Fox tv halk tv tele 1 e rtük cezasi gelmis..
dogrulari söyledikleri icin.. böyle sacmalkk mi olur? Ben deprem bölgesine gitmedim ama yardiM yolladim.. benim tanidiklarim hepsi gittiler aynisini söyliyorlar cok kötü durumlari kimse yardim etmiyor cadirimiz yok vs… instagram twitter da cok yazan oluyor
buraya birsey gelmiyor neden agizlarini devlet kapatmaya calisiyor? Mesela show tv atv beyaz tviyi acsak hersey güllük gülistanlik.. ya böyle birsey var mi? Yakinda sosyal medya da el koyar iyi ki internetimiz var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olmasi gerken buydu hatta başta fox olmak üzere bazı kanallar kapatilmali şimdi sen yorumun altina gelip yazacaksın neresi haklı devlet yok, acız, çadır yok, o paralar nereye gitti size göre zaten hiç bir şey yok bu devlet ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz devletin de öyle bir amacı yok sizin istediğiniz farklı bir şey çünkü şimdi gel alta yaz bana küfür et ama benim umurumda bile olamayacak çünkü bu ülkede senin gibi çok insan var ve siz bağırıp çağırırken sizi izlemek çok keyif veriyor bana
Tamam bence seni oy günü kapiyi
Üstüne kitlesinler.. gelecegimizden oynama
Aynen hep dogrulari soylerler
Neden kapaniyor ozm
Ya ne dogrusu soylucekler isine ne gelirse onu yazarlar cizerler bos bos konusma
Tabii hepomiz yalaniz sosyal media da yalan aynen atv ye devamkeeeee
Bir suru gonullu gitti evde oturcagina gitseydin ya sende
Sen erkek degilmisin gitseydin aynen gönüllü hitti devlet neredeydiiii?
Ben 3 gun oldu geleli canim neyin ne oldugunu bende gordum evet organizasyonda sorun var ama su donemde konusulcak seyler degil bunlar birlik beraberlik yaralari sarma zamani sonra kimde ne hata varsa ebesinin * kadar yolu var umrumda mi olur
Yorumsuz