Şener üşenmezsoy
Naci görür
Celal şengör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Gündemimiz yer hareketleri olduğu için sanatçı seçermiş gibi deprem uzmanı beğeniyoruz. Son yıllarda depremin nerelerde olacağını doğru öngören kişi olarak Naci Görür' ü ilk sıraya alırım daha sonra Celal Şengör derim. Ondan sonra da Övgün Ahmet Ercan derim. Övgün Bey de en son Hatay depremini İskenderun' da yakın zamanlarda olma ihtimali yüksek diyerek doğru öngördü. Bir de tahmin demeyelim arkadaşlar, bu at yarışı değil. Astrolog da değiller bu insanlar. Bu insanlar bilim insanıdır. Tahmin etmezler, bulgular üzerinden geleceğe dair bilgi söylerler. Buna da öngörü denir.
Öz dedem ya çok seviyorum. 😄
Eğitim kariyeri olarak Naci Görür ve Celal Şengör alanlarında çok iyi isimler diğerini pek tanımıyorum bişey diyemem.
Cevap
17Cevap
Celal şengör bence
Şener Üşümezsoy ne dediyse çıkıyor. adam hakiki prof.
Hem şahsi gözlemlerim, hem de İTÜ mezunu 70 yaşındaki jeoloji mühendisi amca oğlumdan aldığım bilgilere göre, açık ara, tartışmasız Celal Şengör'dür.
Ikı şıkta da aynı fotoğraf var. Naci görür ve celal sengoru biliyorum. Ilk şıktaki uzmanı arastirdiktan sonra secmem daha doğru. Ancak şimdilik Naci Görür
bu adam son verileri kullanarak bilgi veriyor ve ne konuştuğunu bliyor, tamam üzerine tecrübelerini aktarıyr, saygı duyuyorum adama
Celal Şengör. Çünkü adam sadece bir Jeolog değil adam inanılmaz bir şey. Kütüphanesini izlediğimde kitap okuyorum demeye utanmıştım.
Şener Üşümezsoy adam çok iyi ya.
Naci Görür ve Celal Şengör benim için aynı derecede
Naci görür çalışkan bilgili olabilir ona bişey demiyorum neyse ama konuşma şeklini sevmiyorum kulağımı tırmalıyor şivesi.
rahmetli prof. ahmet mete ışıkara
Cella hocanın birikimi tecrübesi ve entelektüel kimligi
Celal Şengör açık ara
Celal şengör ve Naci görür
Sadece Celal Şengör'ü biliyorum
Celal şengör sigma dede
Jinekolog diye okudum
Celal Şengör tabiki
Naci mantıklı ve bilimsel konuşuyor
Naci görür.
Hepsi de iyi
Hiçbir fikrim yok