- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
+1 yılİnanan ahmaktır.
Haarp iyonosferi incelemek için kurulmuş bir tesisten başka bir şey dğeil. Bu komplo teorilerinin merkezi de Türkiye değil. Amerika'da dinci, tarikatçi bilim düşmanı yobaz taifesi akıllara zarar komplo teorileri zıçar sürekli. Türkiye'de kendini araştırmacı ilan etmeye çalışan yarım akıllı bir tane ''akademisyen'' de bunları gerçekmiş gibi alır, Türkiye'de pazarlar. Bu Haarp da öyle yayıldı.
Öğrenmişler iki üç tane tabir ''Elektromanyetik dalga'' diyince bilimden anlamış oluyorlar. Elektromanyetik dalga gönderiyorlarmış dünyaya, elektromanyetizma ile tetikliyorlarmış
Ya Güneş ne olacak? Elektromanyetik dalga dediğin şey ışığın kendisi zaten. Elektrik alanı ve manyetik alanı olan bir dalgalanarak bir doğrultuda yayılan fotonlardan oluşuyor ışık. Güneş her saniye dünyada tüketilmiş toplam enerjinin yüz katını falan gönderiyor o ne ayak?
Ne ölçü bilirler, ne konuştukları kavramların nasıl çalıştığı hakkında fikirleri vardır. Duyarlar bir yerden bir şey, her şeyi çözdüklerine inanırlar laf da anlatamazsın çünkü kendilerinin cevabı çok basit, gerçek ise çok daha komplikedir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Levha tektonigini bilmeyen,7 ve üzeri bir depremin çıkardığı enerjinin kaç milyar ton TNT ye eşdeğer olduğunu bilmeyen zır cahillerin komplo teorisi, bak açığa çıkardığı enerjiden bahsediyoruz. Bu levhaları hareket ettirerek bu denli bir deprem üretmek için, doğru noktadan ve açıdan levhaya uygulanması gereken kuvveti hesap bile edemezler ama birilerinin, yerin kilometrelerce altına bu denli yüksek bir kuvvetle etki ettiğine inanırlar. Amerika yapmış, vay be Amerika bu depremi İstanbul'da yapıp ülkeyi komple çökertmek varken Maraş ta yapmaya karar vermiş, çok iyi niyetlilermiş, dünyada kimsenin, mevcut teknoloji ile böyle bir deprem üretmeye gücü yetmez.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDepremi hiçbir güç çıkaramaz Allahtan başka depremler dünyanın heryerin de olan bir şey Abd de Çin de Rusya da heryerde olan doğal Afet örnek San Francisco depremi binlerce insan öldü daha neler neler fay ile alakalı deprem cahil cuhela konuşan ergenlere bakma fay üzerine yapılaşma olmamalı yoksa sonucu kötü oluyor gördük hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılGözümle görmediğim hiç bir teoriye inanmıyorum artık. Daha kim bilir saçma sapan neler çıkaracaklar ortaya. İnsanlar da bu sefer zaten büyük bir depremi geride bırakmış, zihinleri dinlemesi gerekirken oturtmuşlar bir klavye delikanlısını atmış ortaya bir konu. Kim bilir daha neler yazıp, çizecekler..
53 Yorumla- +1 yıl
O bir kesin yaa..
Ben bu tarz haberleri okumuyorum bile. Her şeyi unutalım sadete gelelim. Bir sürü can kaybı var nedenini düşüneceklerine, nasıl evler inşa edip, geride kalan canlar için mücadele verebiliriz diye yazıp, çizse keşke bu düşüncede ki şahıslar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. tabiki inanmıyorum adamlar haarp ile deprem yapacak olsa her gün rusyayı çini depremle vurular
40 Yorumla- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır buna inanan insanlar cahildir güler geçerim :D şimdi iki saat haarp teknolojisini yazamam merak eden zaten internetten araştırabilir. aynı kişiler aya atom bombası atsak yok olur mu diyen kişiler yani ciddiye almam
10 Yorumla
+1 yılBu söyleyenlere karşı içimden geçenler ama yazamadıklarım

32 Yorumla- +1 yıl
Hepsi için geçerli :D
Benzer bi soru sormuştum.
Bölgede depremler tarihte de oluyordu. O zamanlarda da mı "haarp" vardı.
Ayrıca haarp, atmosferik ölçüm yapan bir işletme. İlgili alanda uzmanlaşmak isteyenler staj başvurısı yapabiliyor. Gizli saklı bir şey değil.
Ayrıca, deprem insan eliyle tetiklenemez. Yok öyle bir şey. Bunu da ndenediler, tetiklemedi faylatı. ABD yer altına gömüp nükleer patlattı Alaska'da. Çok dar alanda ol atlamaya dair sarsıntı ok ldu on my n djş ok nda tetiklene ne bir şey o ol madı.10 Yorumlaİnsanlar buradaki görüşlerden de görüldüğü kadarıyla bunu sürekli patlayıcı üzerinden hesaplıyor. Yok canım olmaz öyle şey diyor.
Fakat şöyle bir durum var. Bu HAARP merkezinden atmosfere gönderilmiş olan bir ELF dalgası eğer tetiklenmeye hazır bir faya atmosferden yansıtılırsa fayı harekete geçirebilir. Bunun History Channel'de deneyini yaptılar.
Bir grup ise bunun için şöyle der. İyi de İstanbul varken neden Kahramanmaraş ya da Hatay'da yapsınlar.
Kim dikkatleri üzerine çekmek ister ki? Yahut İstanbul'u yıkıp geçseler İstanbul'un ne önemi kalır? Geriye basit toprak parçası kalır. İstanbul'u İstanbul yapan zaman içerisindeki birikimidir.
12 Yorumla- +1 yıl
Niye kendilerini vursunlar kanka az mantıklı konuş 😃
- +1 yıl
ELF dalgası ne? Extremely Low Frequency (Aşırı Düşük Frekans) dalgası. O kadar düşük dalgalar ki bunlar, havayı iyonize bile etmiyorlar.
Ama birileri 100 milyar ton kayayı yerinden oynatacak enerjiyi tetiklediklerini iddia ediyor. Elf dalgası elektrik akımından yayılan çok güçsüz radyasyondur arkadaşım! Ne depremi ya? Delirmeyin lan adamı duyuyorsunuz bir şey, bari ne olduğunu iki dakika açın bakın!
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazi insanlara demokrasi özgürlüğü vermemek gerekiyor ya. Demokrasi toplumu ileri derecede gelişmiş ülkelerde olur. Bizim toplum hem geri kalmış hemde vermişler herkese demokrasi hakkını ağzı olan konuşuyor ileri geri. Neye göre haarp yapmış? Haarpin ne olduğunu hiç araştırmis mi? Hiç hakkında bilimsel makaleler ve calismalar okumus mu? Hiç depremlerin yer altında nasıl oluştuğunu incelemiş mi? O fay hattinda biriken enerjinin ne boyutta olduğunu aklıyla hayal edebilmiş mi? Anca çıkıp amerga gemisi geldi kesin o yapti demeyi biliyor. He ablacım haarp yaptı yağmur yağmadigi zaman kuraklık yaşadığımız zaman da ameriga yapıyo hepsini. Böyle insanlara vermeyeceksin arkadaş demokrasinhakki konuşma hakkı bunların anladığı kötek bunlara ilimi bilimi artık yedire yedire öğretmek lazım başlarım cehaletlerine 40 bin insan ölmüş. Aklı olan depreme tam teşekküllü hazır olsaydık iki büyük depremde tek bir klubenin bile yikilmayacagini hiç can kaybı yaşamadan atlatacagimizi bilirdi
10 Yorumla
+1 yılDeprem bölgesindeyiz, fay hatlarının üzerinde oturuyoruz, normal tabii ki.. Anormal olan, 9 saat arayla olması ve etkisinin, enerjisinin aynı şiddetteki diğer depremlerden fazla olması..
Neyle yapıldığı bilmiyorum ama şu Amerikan gemilerinin 17 Ağustos 1999'dan 3 gün, Elazığ depreminden 2 gün ve son Maraş depreminden 3 gün önce boğaza gelmesi kuşkulandırdı beni..
221 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabii..
Bu arada gemilerin o tarihlerde orada olması şüphelendiriyor dedim.. Yoksa Haarp denilen zımbırtı hakkında bilgim yok.. Bir gemi, vapur ya da tekne olduğunu söylemedim.. - +1 yıl
Ama nedense jeologlar 9 saat arayla olmasının da normal olduğunu çünkü bölgenin bir kırılma bölgesi olduğunu da söylüyorlar.
Amerikan gemileri hep gezer zaten bölgede. Rusya ile savaş var, bir tane gemiden böyle bir şeyin yapılacağına inananlara satılık köprüm var. - +1 yıl
Üç depremden de hemne önce gelmesi normal yani..
Kömür lazım olur sana.. Sürersin belki kendine. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok sen önce yazdıklarımı anlayacak seviyeye gel..
Görüşümde ben de deprem riski taşıyoruz, olması normal diye belirtmişim sizin gibilerin idrak edemeyeceğini tahmin ettiğimden..
Bu tesadüfler, bu şiddette bu kadar fazla enerji, tarihte görülmemiş iki deprem, fay hattının patladığı yerin bombalanmış hali ve bunun da ilk oluşu vs.. vs.. İster istemez şüphe uyandırıyor.. Daha nasıl yazayım da anlayasınız..
Cümleleri cımbızla seçme.. - +1 yıl
Şüphe falan uyandırmıyor saçmalıyorsun sadece.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok bana uyandırıyor l*n.. Üzerine vazife mi senin?
- +1 yıl
Fikrinin altını doldurman istenince sinirlenip naz yapacaksan, fikrini sağda solda ikrar etme bari
- +1 yıl
Ederim her yerde.. Kimseden de izin icazet almam..
- +1 yıl
O zaman kalkıp ''Sana ne benim fikrim'' diye her kese atarlanma
Altını dolduramıyorsun fikrinin, istediğin şey ''Ben böyle düşünüyorum niye eleştiriyorsun, eleştirme'' mantığını kabul etmemiz - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Kabul et ya da etme ama susmayı bileceksin.. Öyle her yere zıplamayacaksın..
- +1 yıl
Yoo, istediğim yere zıplarım
İş benim dediğim yere geliyor, 40 IQlu fikriyatını eğer bu kadar alıngansan ortalığa saçmayacaksın
Saçacaksan da arkasında adam gibi duracak kadar ne konuştuğunu bileceksin zaten bu kadar hassas bir mevzuda böyle boş beleş lakırdamak her şeyden önce ahlaksızlık oluyor - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok 1. si; ne m*l olduğu belli olmayan insanların tanımadığı insanlar hakkında fikir beyan etmesi g*ri zekalılıktan başka bşr şey değil..
2. si; ben istediğim fikri, kendi alanıma yazarım. Sen adam olup, kendş sınırlarında kalacaksın..
3. sü; sen MTA ya da sismolog musun da burada parazit yapıyorsun..
4. sü; kendi fikrini kendi alanına yaz.. Hadsizlik yapma.. - +1 yıl
Kendi fikir alanı diye bir şey yok, internetin ne olduğunu bile bilmeyen insanlar 70 doğumlulardan sonra bitti sanıyordum ben
Doğuştan bunak bir kitle var bizde - +1 yıl
Tut ki öyleyim; sana giren ya da çıkan ne? Söyle de çekip alayım içinden.. Belli zorlanıyorsun almakta..
- +1 yıl
Bana bir şeyin girip çıktığı yok, sana bayağı bir şeyler giriyor ki, saatlerdir mantıksız, cahilce konuştuğun ifade edildi diye triplenmekle meşgulsün
Bir daha izin almadan fikrini beyan etme
Yersiz oluyor zira. - +1 yıl
Buna senin gibi paspaslar mı karar veriyor.. Daha okuduğunu anlamayan kıt kanaat beyninle hem de..
Gel iznimi göstereyim sana.. - +1 yıl
Benim beynime laf edecek titrin yok, bir tane gemiden deprem yaratıldığına inanabilen adamsın, sana mı kaldı la bu işler!
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok hâlâ okuduğunu idrak edemiyorsun.. Mesela senin beyninin olduğundan şüpheliyim dersem farklı, sen beyinsizsin dersem farklı.. 😄
Bunu ayırt edebiliyorsun değil mi.. 😄 - +1 yıl
Bu sitede çok uzun süredir varım. Yurtdışındaki 5. yılım civarında ülke gençliğini takip edebilmek için üye olmuştum bundan yaklaşık 8 yıl önce
O zamandan beri en çok gördüğüm vatandaş tipi, kendi söylediği şeyi, söylemediğini iddia edip kıvırmaya uğraşan insan tipi - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok neyse odur bende.. Görüşü tekrar oku kavramam yetin varsa.. Bırak şimdi nerde doğduğunu nerde yaşadığını..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şey mümkün. Adamlar akıllı bizim gibi mal mal klavye delikanlılığı yapmıyor. Toza toprağa elini bulamadan binlerce kişiyi öldürecek güzel bir savaş taktiği. Yok olmaz diye viyaklayanların teknolojiden meknolijeden haberleri yok. Otursunlar burada sabahtan akşama anca klavye delikanlılığı yapsınlar.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bu kafayla bu siteye fenomen olursun ancak
Bu kadar büyük depremler olması evet benide şüphelendiriyor. önceleri de olurdu ama bu kadar arka arkaya olmazdı ve çok büyük olup bu kadar çok insan katledilmişti. bilemiyorum ama süphe duyuyorum gerçek olsa bile söylemezler diye düşünüyorum zaten saklarlar.
20 Yorumla
+1 yılUydurma olduğunu düşünüyorum. Basit bir mantıkla Amerika yapacak olsa ezeli rakipleri Rusya ve Çin'e karşı uygulardı. Hadi onların sınırlarına yaklaşamıyor diyelim öyle olsun te dibinde Küba var Küba ona yapardı. Ya da Vietnam mesela ezdi geçti Amerika'yı. Amerika'nın böyle teknolojisi olsaydı zaten Vietnam'a da yapardı. Kara hareketı yemez Amerika'nın Vietnama dalmaya.
10 YorumlaO projeleri biz görsek o ülkeler kalır mı sanıyorsunuz. 51. Bölgede insan üzerinde yapılan deneylerin haddi hesabı yok. Haarp projesi en eskilerinden biri. Musk starlink uydularını hangi amaçla gönderdi? Pandemi gerçekten oldu mu ilk aşıyı olan (sanıyorum ismi Gwen) aşıdan sonra hemen yere yığıldı. Ertesi gün ona hiç benzemeyen biri ben iyiyim diye video yaptı sonra ailesi yorum yapmadı. Bunun gibi daha sürüyle dalavere var. İnanmayan inanmaz.
10 YorumlaGaybın anahtarları Allah’ın katındadır, onları O’ndan başkası bilemez. Karada ve denizde olanı da O bilir. O’nun ilmi dışında bir yaprak dahi düşmez. Yerin karanlıkları içindeki tek bir tane, yaş ve kuru her şey apaçık bir kitapta (Levh-i mahfuz’da) yazılmıştır. Eğer Allah sana bir zarar isabet ettirecek olursa, onu kendisinden başka hiçbir kimse gideremez. Sana bir hayır isabet ettirirse, (bunu da kimse geri alamaz). Şüphesiz ki O her şeye kâdirdir. En' * süresi 17ve59 ayeti anlamı
10 Yorumla
+1 yılOlma ihtimali tabiki var. Bu teknolojinin anlatıldığı kitabı yabancı kaynaklardan okumuştum. Yüzlerce resmi belge döküman ve teknik bilgi içeren bir kitaptı. 10 sene önce okuduğumda kanım donmuştu. Belki deprem oluşturma gücü yok fakat tetikleme gücüne sahip.
10 Yorumla
+1 yılDepreme harp teknolojisi diyorlar ya madem öyle tüm ülleye yapsalardı deprem oldu insanlar öldü kıyamet yakın diyenler malazgirt savaşında 200.000 kişi öldü bunlar normal kıyamet alâmeti bunlar deccal zaten dünyada biz imanımızı gözden geçirmeliyiz
10 YorumlaBazı arkadaşlar depremi atom bombalarıyla vs kıyaslıyor, ne olursa olsun zaten bir teknoloji ile sıfırdan büyük bir deprem üretemezsiniz tabii ki. HAARP teorisi kırılmaya aşırı şekilde hazır gelmiş faya etki ederek harekete geçiriyor. Naci Görür de bu teknolojiye nötr cevap vermiştir. Araştırılmadan evet veya hayır diyemeyiz kısaca
11 Yorumla- +1 yıl
Naci Görür orada oluru var demedi Haarp'a, çarpıtmayın, depremin tetiklenebilmesi için böyle bir durum olabilecğeini teoride söyledi. Haarp yahut başka bir araçla bu yapılabilir demedi
+1 yılOlabilir, uzay istasyonundan 8-10 metrelik sivri uçlu, hedeflenen bölgelere, yer yüzüne saplandığında yaklaşık 5 km yere saplanan, yapısı titanyum olan çubuklar gönderildiği söyleniyor, depremi tetiklemek için🤷🏻
13 Yorumla- +1 yıl
Bilmem belkide..
Daha geçen bilim adamları bas bas bağırdı bir tane geminin böylesine büyük bir depremi yaratmasının imkanı yok diye gerçi ne beklersin bir kadın geçen adama bu fay hatlarını taşısak depremin önüne geçebilir miyiz diye sormuştu kafayı yersin
11 Yorumla
+1 yılYani açığa çıkan enerji çok büyük. Olabilirde. Ama gözümüzle görmediğimiz için bize karanlık. Eğer illede haarp teknolojisi kullanıldı diye ısrarda bulunursak ozaman ya gerçekten Allah'tan gelmiş bir afet ise ozamanda Allah'tan gelini yok saymak gibi bir şey olduğundan haşa haarp ısrarımıza devam edersek bu seferde şirke düşme tehlikesi var. Var demeyelim ama yokta demeyelim. Sadece tedbirli olalım. Tedbiri alalım takdiri Allah'a bırakalım. Akıl insana ihtiyatlı olmayı emreder.
10 YorumlaOsmanlıda da depremlerin yabancı gemilerin sondaj yapması yüzünden olduğunu düşünürlermiş... Hiç mi değişmemişiz yüzyıllar içinde🙄
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaarp teknolojisi deprem yapmıyor aktif olmaya hazır fay hattını tetikliyor. Yani zaten patlamaya hazır bir fayı harekete geçiriyor. Komplo teorisi değil dünyanin en ünlü Fransız jeoloji mühendisi bunu zaten deneyip yaptıklarını itiraf ediyor yani yapılmış denenmiş hayata geçirilmiş bir durum bu.
10 Yorumla- Gündem konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılHaarp nasıl bişey google bakmadan yazsınlar önce de komplosunu teorisini sonra sallasınlar. gemiyle tekneyle vapurla haarp'ın alakasi ne yaw😀
12 Yorumla- +1 yıl
İşte seviyoruz üstüne teori kurmayı
- +1 yıl
Bu arada cihazmış onu da şimdi ögrendim nasıl bisey acaba🙂
Deprem anında çıkan enerjisel ışığa bağlayanlar oluyor bu durumu. Arkadaşlar alakası yok. Artık anlayalım kainat bize kızgın😒
14 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinanasım gelmiyor. Hadi şu an ki deprem bu sebepten di 250-500 seneki depremlerde de mi harp vardı? Deprem dünyanın kaderi. cografya dersi görenler bilir. Depremler gölleri oluşturur bazen derler. Doğal göller böyle oluşur. Türkiye de yeni göller oluşmaya başladı. Bu depremler insanlık yokkende vardı. Ama derin devlet kitabı da baya okudum. Komplo teori damgası vurup gerçek çok şey yapıldı ama haarp bunlardan biri değil
10 Yorumla
+1 yılMantıklı tarafı şu olabilir. Gergin bir fay hattı olan yerde yani deprem beklenen bir fayda bazı işlemler yaparak onun hareketine neden olmak. Yani tıpkı üst üste dizilen bir bardak sırasında ufak bir darbeyle hepsinin yerle bir olması gibi
10 Yorumla
+1 yılTabi ki doğal afet değil, hele de o gemi hala buradayken.
110 Yorumla- +1 yıl
Kullanmadığını nereden biliyorsun?
Uluslararası bir anlaşma var, Amerika bunu kullanmıyor sözde. - +1 yıl
Onları geç, bu konuyla kıyaslanmaz bile.
- +1 yıl
Hocam 9 saat içinde 3 büyük deprem görülmüş şey değilmiş yani ilk iki deprem hadi tamam enerji boşaltımı olsun da 9 saat sonraki 7,6'lık deprem neydi peki?
- +1 yıl
Ben çok da normal bulmuyorum bu konuları ya, normalde komplo teorilerini saçma bulurum ama bu depremleri çok da normal bulmadım.
- +1 yıl
Amin ne diyelim, keşke doğal deprem olsalar da tetikte durmasak sürekli.
+1 yılBir yanım inanmıyor diğer yanım inanıyor kafayı yedim resmen
15 Yorumla- +1 yıl
Madem böylesi bişi oluyorsa ABD neden Rusya kuzey Kore gibi ülkelere uygulamıyor diyorum
- +1 yıl
Evet açık düşmanlık eden o ülkeler
- +1 yıl
@SenBelamısınCHP burdan anlatabilirsin kardeşim dinlemek isterim
+1 yılFazlaca teoriler üreten bir millet olduğumuzu düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Seviyoruz sanki
- +1 yıl
İşsiz oranımız fazla
Buna inananlar için elimde az kullanılmış köprü var pazarlık yapabiliriz
11 YorumlaUlan ya şu Amerikalıları kes dünyayi korkutarak ve sindirerek kendilerinin akıl küpü olduğuna öyle bir inandirmislarki.. kendilerini duysa bu komple teorilerini bıyık altı gülerken basarilarini kutlarlar. Dünyada akıl deyince Amerikalıların yağlı beyinleri aklınıza gelmesin ilk önce çin Japonya gibi ülkeler aklınıza gelsin benden size bir kardeş tavsiyesi 😉
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle uydurma. Maras depreminin ürettiği enerjinin trilyonda biri kadar enerjisi yok o haarp teknolojisinin
10 Yorumla
+1 yılBen mental çöküşe uğradım qga kendime gelemiyorum hayattan zevk alamıyorum yediğim her şey hayatım sanki gezen Bir ölü gibiyim ya 😓😷
10 Yorumla
+1 yılben inanmıyorum
eğer böyle bir şey var ise neden maraş
İstanbul'a yapar ülkeyi bitirir bu kadar basit10 Yorumla
+1 yılTeoridir. Olabilir mi? Aksi ıspatlanmadığı müddetçe ihtimali var tabi. Olasılığı ne peki? Bence çok az.
10 Yorumla
+1 yılBence Tayyip düşmanları yaptı baktı seçimi kazanacak hooop bir deprem baktı güzel gidiyor hooop bir deprem daha hep Kemal yaptırıyor bunları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek bildiğin de dünyanın yuvarlak olduğu heralde
11 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum. Zaten deprem ülkesiyiz. Televizyonda günlerdir adamlar konuşuyor söylemekten dillerinde tüy bitti.
Harp marpla olacağını zerre düşünmüyorum.
10 YorumlaBen inanıyorum. Teknoloji oldukça gelişti ve uzun zamandır Amerika bu konu hakkında çalışıyordu.
10 Yorumla
+1 yılTesla’nın icatlarını araştırınca inanıyorum etkisi olduğuna.
10 Yorumla
+1 yılZaten düşündürücü bir deprem yani bende katılıyorum bu duruma ispatlayamam ama bencede oyle
10 Yorumla
+1 yıloyle birsey olamaz diyorlar ama karisik bir durum ya
10 Yorumla- Gündem konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılHaarp ' ın ne olduğunu bilmeyenler sallıyor işte. Oyuncak çıkmış millete..
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 çalıştıramamışlar bile o Tesla buluşunu. Nükleer bomba erken uyarı sistemi o..
hayır inanmıyorum... bilim adamları bunun mümkün olmadığını söyledi brn ona inanıyorum...
10 Yorumla
+1 yılOkadar şey tesadüf mü herşeyi yalanlamak daha kolay tabi
10 Yorumla
+1 yılAklımın ucundan bile geçmezdi ama son gunlerde kafamı karıştırıyorlae Bi çizgi film mi ne varmış bişeyşer bişeyler
13 Yorumla- +1 yıl
Çok eski bölüm diyolar bilemiyorum hiç izlemedim
- +1 yıl
Hikaye onlar inanma depremler dünyanın heryerin de olan bir şey heryerde kayıplar oluyor tarihler boyu önlem alınmaz sağlam yapı yapılmazsa
+1 yılO teknolojiyi duydum ama ayrıntılı bilmiyorum. Teknoloji bu olabilir
10 Yorumla- Gündem konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılFay hatlarının üzerinde yaşıyoruz, inanmıyorum elbette
10 Yorumla - Gündem konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılHaarp denilen cihaz maksimum 3 şiddetinde deprem oluşturacak güçte bir cihaz azıcık araştırın
10 Yorumla
+1 yılBaşka bir gezegene araç yollanan bir dünyada bunu yapmanın çok zor olduğunu mu düşünüyorsunuz?
14 Yorumla- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Abd oraya gemi gönderme riski alamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeknoloji kullandığımız telefonlardan ibaret değil maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen inanmıyorum Türkiye çok cahil. 99 depreminde de öyle demişlerdi bi bitmediler.
10 Yorumla
+1 yılKısmen inanıyorum haarp veya başka bir şekilde fay hattı üzerinde özelikle enerjinin biriktiği kırılmaya elverişli hat tetiklenebilir zor ama imkansız değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHeee adamların da tek derdi bizim kıytırık Güney bolgesiydi ben ABD olsam böyle niyetim olsa bunu İstanbul’a yaparım ekonomiyi Türkiye’yi bitirir nokta atışı olur. Hiçbir ulkede böyle bir teknoloji yok
10 YorumlaBu tür çalışmalar var ama gerçekten işe yarayıp yaramadığını bilemeyiz
10 Yorumla- Gündem konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılSenelerdir uzmanlar bağrınmıyordu zaten bir anda hiç beklenmedik şekilde oldu deprem. Kesin haarp
00 Yorumla the flash'ta da bu tarz sahneler vardı ya, yapay deprem yapılıyordu falan ksfkdkd
00 Yorumla
+1 yılBana arkadan matkapla yapıldı givi geliyor. Ay kizzz saçma bu
00 Yorumla
+1 yılbunlar cehaletin getirdiği şeyler hocam, böyle insanlar oy kullanıyor bide
00 Yorumla
+1 yılBunuda Amerika'nın üstüne atmazsın be, ülkenin heryeri fay hattı zaten kaza geliyorum diyecek illa.
00 YorumlaBiraz fizik ve matematik bilen ve azıcıııkta araştıran kişiler böyle safsatalara asla inanmaz
00 Yorumla
u +1 yılbu savaş demek 🤨
316 Yorumla- +1 yıl
Haydii 🤨
- +1 yıl
💣🗡️🛡️
- +1 yıl
Yeni ismin Sosyetic_Psikopat😅😂
- +1 yıl
Tabii öyle diyenler de var, yeni sayılmaz
- +1 yıl
Bu psikopatlığın yüzünden evde kaldın be🤣
- +1 yıl
@BlackDeacker nerede kalalım sokakta mı
- +1 yıl
Neden olmasın😄
- +1 yıl
Olabilemez.
- +1 yıl
Senin eski pp foton bi ojeli eldi dimi
- +1 yıl
@BlackDeacker hayır hiç ojeli el değildi, senin peki?
- +1 yıl
Eskiden sorularına görüş paylaşıyodum seni tanıyom ama neden aklımda öyle kalmış😄
- +1 yıl
Onu kendine sor 💁♀️
- +1 yıl
Bu resmini ne zaman koydun kaç günlük
- +1 yıl
Oldu o zaman iyi geceler, önümüze gelene hesap mı verecez 🙋♀️
- +1 yıl
Sana hesap soran yok soru sordum sadece bayan
- +1 yıl
Tamam bay
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi