Bazıları çok seviyor ben hiç sevmiyorum halkını fakirliğe mahkum eden diktatör liderleri sizin görüşünüz nedir
Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazıları çok seviyor ben hiç sevmiyorum halkını fakirliğe mahkum eden diktatör liderleri sizin görüşünüz nedir
Bence iyi bulmuyorum ben, 2014'ten bu yana Donbas bölgesinde Rusya yanlısı ayrılıkçılar ile Ukrayna ordusu arasındaki çatışmada yaklaşık 15 bin kişi ölürken, neredeyse bu sayının iki katı yaralının olduğu tahmin ediliyor. Uzmanlar, ABD ve diğer NATO üyesi ülkelerden fon, eğitim ve ekipman almasına rağmen, Ukrayna'nın, Putin liderliğinde modernize edilen Rusya ordusunun gerisinde kalacağını söylüyor. Bazı tahminlere göre iki ülke arasında topyekün bir savaş çıkarsa on binlerce sivil ölebilir ve 5 milyona kadar mülteci mülteci yapılabilir.
Putin, 23 Şubat 'taki açıklamasında Ukrayna'nın Donbas'taki Rus topluluklara karşı soykırım yaptığını savunarak, bunun için bölgeye ertesi gün askeri operasyon başlatılacağını duyurmuştu.
Ukrayna ise bu iddiaları reddetmiş ve Rusya'nın devam eden savaşı böyle meşru göstermesinin gerçeği yansıtmadığını savunarak Birleşmiş Milletler'e bağlı Uluslararası Adalet Divanı'na pazar günü şikayette bulunmuştu. Kiev yönetimi, Divan'dan Moskova'nın askeri operasyonlarını durdurması için "tedbir kararı" çıkarmasını talep etmişti.
Putin bu gün konuşmasında Hindistan, İran , Pakistan Rusya'nın yeni ortakları olduğunu, ABD ve Avrupa'nın savaşa maddi ve silah yardımda bulunması üzerine 2014'den beri uyumlu operasyonlardan vazgeçtiğini aktarmışlar. Dün Ukrayna, ABD ve İsrail başkanı birlikte toplantı yaptı, sonrasında NATO acil toplantısıyla Polonya'ya geçtiler.
Zirkon hipersonik füzeleri ve Nükleer başlık taşıyan Rus firkateyni "Amiral Gorshkov" Güney Afrika'nın Durban limanına girdi. Çin ve Güney Afrika gemileriyle ortak tatbikatlara katılmaya hazırlanıyor. Dışişleri Bakanı Cohen, İsrail'in Ukrayna'ya füze savunma sistemleri sağlayacağını söyledi. Bu haberler doğrumu bilmiyorum ama iyi şeyler olmayacak gibi.
Keza Nato 3 Şubat ABD gemisinin dolma bahçe sarayında demirleyip Türk sularında Kocaman Abd bayrağı Küçük Türk bayrağı ile boy gösterip foto çekmeleri. Abd'ye güvenim yok zaten.. Mesele sevmek mi İki tarafta 3. Dünya savaşı çıksın diye didiniyorlar.
Rusya’nın nükleer silahları sınırlandırma anlaşması (#START)’ı askıya aldığını açıkladı. Bir nükleer radyasyon eksikti. Hakkımız da hayırlısı olsun.
Doğru söylüyorsunuz.
Cevap
1Cevap
Nötrüm sadece burcumuz ve yükselenimiz aynı olduğu için ufak bir sempati var ama katil olması apayrı bir boyut
Terazi akrep
Denize dalıp tarihi eser çıkarma rollerine kahkaha atmıştım. Şov peşinde bi herif. Ukraynada bile eline yüzüne bulaştırdı, rezil herif.
Ben seviyorum o güçlü biri
Hayır kriterlerim var
Yok asil görünmeli bide zeki olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?