Sakarya da yaşıyorum.
Maraşdaki depremi hissettim. 2 3 saniye sürdü. Ondan öncesi düzce depremi hissettik uykudayken.. Rabbim bizleri uyarıp duaya çağırıyor. Artık bolca dua etmeliyiz...
Sakarya da yaşıyorum.
Maraşdaki depremi hissettim. 2 3 saniye sürdü. Ondan öncesi düzce depremi hissettik uykudayken.. Rabbim bizleri uyarıp duaya çağırıyor. Artık bolca dua etmeliyiz...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ankara
Ankara’da yaşıyorum. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun. Depremler hiçbir zaman bitmeyecek. Belki yeryüzü yok olursa o zaman biter
Hatay'daki 6.4'lük depremi Sakarya'dan hissetmen imkânsız. Gölcük'teyim. 1999 depreminin tam merkez üssünün üstünde. :D
Dalgamı geçiyorsun?
Hala birini rencide etme pesindesiniz?
7 üzerindeki depremden bahsediyorum. Bugünkünden bahsetmedim. Yalan borcum yok !
Niye rencide edelim? Bu mümkün olmaz. Sana öyle gelmiştir. Ayrıca depremlerin bir sonu da olmayacak, altımızdan fay geçtiği sürece...
Bana mı öyle gelmiş?
Lamba sallandı.
Hatta sakaryada vs hissedildi. İddaalar bile oldu.. Ben bile hissettim. Bana öyle gelmiş olsa lamba sallanmazdı. Tekrar altını cizerek söylüyorum. Bugünkünden bahsetmedim.
6.4'ten bahsettin sandım birader sen de niye kızıyon bu kadar :D
Dalga geçilecek zaman değil..
Marmarada bir deprem olsa üç bucuk atarsınız..
Tüm insanlık için söylüyorum.. Dua dua dua...
Tüm insanlık için söylüyorum: tedbir tedbir tedbir...
Cok zor bu depremler bitecek gibi degl
Maalesef katılıyorum.
Gece youtube de bir profu izledim. Daha deprem olur kırılır diyor. Eğer başka yerler de kırılırsa kötü sonuçlar olabilirmiş.
İstanbul'da yaşıyorum
Sallama ziya sakaryadan nasil hissettin mıçına sismograf mi monte ettin
Anlasıldı.
Ne olursa olsun. Sizin kafa akıllanmaz.
Bugünden bahsetmiyorum ben !
Meseleye espirsel bak ciddiye alma biraz olsun gul yoksa korkudan vefaat edeceksin
Hemen u dönüsü yap.. Mantıklı..
Saga sola sapacak halimiz yok yeğen ama daf fayindaki depremi kaf fayinda hissedemezsin kıyamet olmadığı sürece
Sakarya erenlerde deprem olcumluyoruz bi ara gelip bakabilirsin istasyona
Bak güzel kardeşim.
Bugünkü desen hak vericem.
Ama ilk olan depremlerden maraştaki ben hissettim. Yalan borcum yok.. Google gidip bakabilirsin.
O erenler arifiye bekiroglu depremlerini hissetin sen sau ye gelip sapanca istasyonuna izin verirlerse gidip bakabilirsin Düzce nin artcilari bitmedi 2.3 3.4 her hafta olabilir
İstanbul