13 gün önce söylediler yine yanılmadılar fakat..
Bu gidişle İstanbul depreminde milyonlarca insanımız ölecek adımızı tarihe yazacağız
13 gün önce söylediler yine yanılmadılar fakat..
Bu gidişle İstanbul depreminde milyonlarca insanımız ölecek adımızı tarihe yazacağız
Maalesef bir çok uzman söyledi bilim insaın söyledi ama kimse dinlemedi bu yüzden de önlem almadılar. zaten böyle bir profesoru dinlemiyorlarsa hiç bir şey anlatamazsınız bu insanlar maalesef. bu yüzden de zaman varken zaten dinlemeli ve gerekeni yapmalıydık umarım bir daha ki zaman daha çok önlem alırız.
Durum ortada kısa zamanda ciddi bi önlem alınamayacağına göre herkes kendi tedbirini alacak bazıları ben istanbuldan ayrılamam falan diyor ama ben İstanbul'da doğdum 25 yıl yaşadım tek kalemde herşeyi silip memleketime döndüm her şey yolunda huzurluyum sizde artık o cehennemden çıkıp doğal hayata dönüş yapın bence
Bir çok uzmN söyledi bunu miras depreminde kırılan fay Hatay bölgesinde yüklenmeye neden oldu orada bir enerji birikir ve boşalır ama bugün ama yarın dediler. Ve 6.5 civarında artcilsr ya da tetiklemeler 1 yıl boyunc sık görülür dediler
Cevap
2Cevap
Boş yapıyorlar sakın dinlemeyin. Ölmeye devam edelim.
Adamlar daha ne desinler anlamıyorum ya napsinlar yani
Onlar hergun ayni seyi soyluyor bi gun illaki tutuyor bozuk saat bile gunde 2 defa dogruyu gosterir.
Sen inanma enkazın altında kalınca doğruymuş dersin
Deprem olmayacak demiyorum. Hergun cikip heryer icin ayni seyleri aoyleyen bu adami cok dikkateaayin diyorum. Bu adam 1999 golcuk depreminden aonra cikip 3 gun icknde 8 küsürlük İstanbul merkez depremi olacak demis. Aonra olmayinca 3 hafta olmayinca 3 ay demis. Sonra 2030 demeye vaslamis. Biri tutmazsa. biri tutar tutunca da diger salladiklarini kimse konusmaz son tutturdugunu konusur. Yemeyin boyle numaralari onu anlatmyaa calisiyorum. Bu adami iq su girulden biraz yuksek kendi soyluyor
Olacak ama sonuçta bunun için tedbir alınması gerekmez mi?
Yedbir alinmasi lazim zaten bastan alinmasi lazimdi. Ama senin sorunda adam bildi falan demissin ya onun mantigini acikladim sadece. Youtube sa da ekonomistler var. Her gun farkli bir senaryo ciziyor hatta ayni konusma icinde 5 ayri senaryo soyluyor sonra 1 hafta sonra illaki biri tutunca o videonun onu soyledigi kismini cimbizlayip yeni videosunda alinti yapiyor millette inaniyor. Bizim ulkede bilim adami yok tv ye ciayi meslek edinmis tipler ama hicbiseyden haberleri yok. Liyakat hukumette olmadigi gibi tv lerde de yok maalesef. Onu anlatmaya calisiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?