Gündem Hatay'da 5,8 büyüklüğünde ikinci deprem oldu. Çevre şehirlerden de hisseden var mı? zuzzzu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Defne merkezli deprem sonrası Samandağ'da ikinci bir deprem oldu. Ne zaman bitecek depremler :(( Hatay'da 5,8 büyüklüğünde ikinci deprem oldu. Çevre şehirlerden de hisseden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun herkese 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Depremler bitmeyecek. Depremler bize ayak uydurmaz bizim depremlere ayak uydurmamız lazım. Depreme karşı tam hazırlıklı bir ülke olsaydık bütün bu büyük depremlerde tek bir klube bile yıkılmamış olurdu. 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kayseri den hissettik. Yaklaşık 3 dk boyunca sallandı avizeler. ALLAH ım oradakilerin yardımcısı olsun. Biz yine hafif hissediyoruz. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 741 cevap paylaştı. Hissettim maalesef. Allah yardımcımız olsun muhtemel bir büyük deprem daha bekleniyor bence. 2 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Pek bitecek gibi değil.. kiyamet var resmenn 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl 💐 geçmiş olsun, depremler bitecek gibi değil daha da artacak gibi. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bu depremlerin artık özel tetiklendiğini düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Uzaklaşmaya bak ordan ordaysan 1 yılı bulur irili ufaklı depremler 0 0 Yorumla
erva_sahinnn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Halam söyledi onlar mersinde hissetmiş çok kötü sallandık dediler 0 0 Yorumla
sodalıeflatun Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Antalya da olmama rağmen avize sallandı 1 dakıka felan sürdü 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 328 cevap paylaştı. Ben hissetmedim uzağız, geçmiş olsun 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Gündem konusunda 334 cevap paylaştı. Çevre illerde sallanıyor sürekli 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. adanada konyada hissedilmiş 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 420 cevap paylaştı. Evet hissedildi burdan da 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet hissettik hala çok korkuyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konya'da sallandık çok uzun sürdü 0 2 Yorumla zuzzzu +1 yıl çok geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yanlış bilgi vermeyelim 6,4 oldu. 0 1 Yorumla zuzzzu +1 yıl 6,4ten sonra 5.8 lik ikinci deprem oldu www.ntv.com.tr/.../son-dakika-haberi-hatayda-hissedilen-bir-deprem-oldu,NsDb-MbQnEmkOSjnbUQc_Q Yorumla
Eylüliçe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Konya Ereğli çok fena sallandı 1 1 Yorumla zuzzzu +1 yıl çok geçmiş olsun Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Adana da hissettik 2 6 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Çok geçmiş olsun ya Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bülentadn +1 yıl Geçmiş olsun. Bende adana dayım. Herkes dışarı çıktı Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Evet bizim burdada cikiyolar hep biz çıkmadık Yorumla Bülentadn +1 yıl Cesaretlisin Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Ev sağlam o kadar deprem oldu çatlak bile yok 3 katlı 2. kattayiz kaderinden kaçaman Allah'ın dediği olur Yorumla
Blackkk0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Var Adana Şuanda eve çıktık 1 1 Yorumla Bülentadn +1 yıl Adana baya sallandı Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vardır üzücü 😔 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Gündem konusunda 442 cevap paylaştı. Noğdede hissettik 0 0 Yorumla
_Berivan_ Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl 6.4 büyüklüğünde 0 2 Yorumla zuzzzu +1 yıl peş peşe iki deprem olmuş ilki 6.4 diğeri 5.8 :( Yorumla _Berivan_ +1 yıl Evet geçmiş olsun herkese Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Geçmiş olsun herkese
Depremler bitmeyecek. Depremler bize ayak uydurmaz bizim depremlere ayak uydurmamız lazım. Depreme karşı tam hazırlıklı bir ülke olsaydık bütün bu büyük depremlerde tek bir klube bile yıkılmamış olurdu.
Kayseri den hissettik. Yaklaşık 3 dk boyunca sallandı avizeler.
ALLAH ım oradakilerin yardımcısı olsun. Biz yine hafif hissediyoruz.
Hissettim maalesef. Allah yardımcımız olsun muhtemel bir büyük deprem daha bekleniyor bence.
Pek bitecek gibi değil.. kiyamet var resmenn
💐 geçmiş olsun, depremler bitecek gibi değil daha da artacak gibi.
bu depremlerin artık özel tetiklendiğini düşünüyorum.
Uzaklaşmaya bak ordan ordaysan 1 yılı bulur irili ufaklı depremler
Halam söyledi onlar mersinde hissetmiş çok kötü sallandık dediler
Antalya da olmama rağmen avize sallandı 1 dakıka felan sürdü
Bir şeyler dönüyor ama hayırlısı
Eşim Samandağ'da bi dönseydi 😭😭
Ben hissetmedim uzağız, geçmiş olsun
Yok İstanbul'dayım hissetmedim
Çevre illerde sallanıyor sürekli
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
adanada konyada hissedilmiş
Evet hissedildi burdan da
Evet hissettik hala çok korkuyorum.
İnşallahh tez zamanda biter
Konya'da sallandık çok uzun sürdü
çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Yanlış bilgi vermeyelim 6,4 oldu.
6,4ten sonra 5.8 lik ikinci deprem oldu
www.ntv.com.tr/.../son-dakika-haberi-hatayda-hissedilen-bir-deprem-oldu,NsDb-MbQnEmkOSjnbUQc_Q
Ya noluyo böyle noluyo kızım çok korktu
BİTLİS ili Hizan ilçesinde hissettik 😞
Konya Ereğli çok fena sallandı
çok geçmiş olsun
Adana da hissettik
Çok geçmiş olsun ya
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Bende adana dayım. Herkes dışarı çıktı
Evet bizim burdada cikiyolar hep biz çıkmadık
Cesaretlisin
Ev sağlam o kadar deprem oldu çatlak bile yok 3 katlı 2. kattayiz kaderinden kaçaman Allah'ın dediği olur
Var Adana Şuanda eve çıktık
Adana baya sallandı
20 yer hissetmis sanirim
Hissettik
Evet Mardin de hissettik
Hissetmedim
Hissettm :(
Vardır üzücü 😔
Noğdede hissettik
6.4 büyüklüğünde
peş peşe iki deprem olmuş ilki 6.4 diğeri 5.8 :(
Evet geçmiş olsun herkese