Gündem Yine cok büyük deprem oldu bölgede? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Insallah bir sorun yoktur. Var mı hisseden? Güncellemeler+1 yıl Ben bölgeye yakın bir yerdeyim. Uzakta olduğum halde ayakta duramadım. Güneydoğu'da oldu sanırım.6 üzeri olduğu kesin, acıklama gelir. Yine cok büyük deprem oldu bölgede? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
gribordo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Haluk levent cok bina gitti çok çok yazmış inş bişi olmamıstr boştur ici snrm korkudan girilmio bole teselli ediyorm kendimi ins 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Inşallah. Yorumla gribordo +1 yıl Herkes çadırda inş bişi olmamıstır bi virüs derken bu sene rahatlayam dedk deprem oldu yğzümz gülmick mi ya Yorumla Soran +1 yıl Dünya kaotik bir yer. Gülmesini beklersek gülmeyecek. Yorumla gribordo +1 yıl Malesf😏 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Büyük derken derece kaç panikletme insanlari kardeş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne paniği lan, zarar gören oldu mu diye soruyorum. Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Nerde oldu? 0 1 Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun
Haluk levent cok bina gitti çok çok yazmış inş bişi olmamıstr boştur ici snrm korkudan girilmio bole teselli ediyorm kendimi ins
Inşallah.
Herkes çadırda inş bişi olmamıstır bi virüs derken bu sene rahatlayam dedk deprem oldu yğzümz gülmick mi ya
Dünya kaotik bir yer. Gülmesini beklersek gülmeyecek.
Malesf😏
Büyük derken derece kaç panikletme insanlari kardeş
Ne paniği lan, zarar gören oldu mu diye soruyorum.
Hatay'da Allah korusun
neresiydi 🤔🤔
6.4 olmuş
Nerde oldu?
🤦🏻♀️
Hatay’da olmuş