Güvenilir
Güvenilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyi işler yaptıkları yardım etmeye çalıştıkları belli. Allah razı olsun. Ama keşke bu kadar gösterişe dökmeselerdi yaptıklarını. Sosyal medyadan şunu bunu yapıyoruz diye habire bir şeyler duyurma gereği hissetmeden işlerini yapsınlar. Bu sadece Ahbap için geçerli değil diğer herkes için geçerli.
Bu sorunun sorulmasında bile güven duygumuzun ne kadar zayıfladığını gösteriyo. Hep bi kurtarıcı bekler olduk, birisinde ufak bi ışık gördüğümüz zaman kaldırılamayacak anlamlar yükledik, ama beklediğimiz şey olmadığı için de o kişiyi yerden yere vurduk. O kişinin güvenilir olup olmamasında sorun yok, bizim o insanlara yüklediğimiz anlamlarda sorun var.
Cevap
65Cevap
Evet güvenilir buluyorum
Güvenilir buluyorum en azından ellerinde yaptıklari işlerin dokümanları var ve bunu vatandaşlarla paylaşıyorlar.
Ayrıca bu Haluk leventin ilk insaniyeti değil. Yıllar öncesinde de 99 depreminde bir çocuğu kurtarmış ve o çocuk büyümüş bu depremde de olay yerinde insanlara yardim etmeye çalışıyordu. Haluk leventin insaniyeti bu kadar da değil geçmişte bunun gibi daha birçok yardımı var insanlara, millete.
Asla güvenmem. Hele ki kendini gündemde tutmaya çalışan insanlara dahi güvenim yok. Geçmişi de malum. Bence yanlışlık şurada var , tüm yardım kamu kurum ve kuruluşları , dernekler vs tek bir çatıda birleştirilmeliydi. O kadar para toplandı ki adamlar seçimi unuttu paralara yönlendiler tamamen , insanın aklı karışıyor. Allah korusun.
Ben çok güvenilir buluyorum. Biri yabancı diğeri yerli bağımsız iki ayrı denetçi de bundan sonra denetleyecekmiş, zaten yapılan bağışların harcamalarını ilan ediyordu bundan donra daha uluslararası normlara uygun açıklayacak. İui gidiyor bence. 😎
Ben o yabancı denetçi/lerin fonksiyonunu anlamakta güçlük çekiyorum ve tamda yabancı denetçinin dahil olmasını doğru bulmuyorum. Sadece yerliler tarafından denetlenmesi, bence güvenilirliğini kat kat artırırdı.
Şu an ülkede en güvenilir yardım kuruluşu. Gözümle görmediğim bir yardım yapıyorsam, ilk ve tek adres. Haluk Levent bu işlere girmeden sanatçı kimliği ile de zaten dürüst ve yardımsever bir insandı. Tek korkum, ekibi büyüdükçe araya bir hain çalışan girip de onu ve kurduğu bu güvenilir yapıyı zora sokması...
Belki çok güvenilirler, Belki harika insanlar, Belki de tam tersi...
Ben devletimden başka kimseye güvenemem. Zaten para ile ilgili konularda dünyada hep devlet muhatap alınır. Onlarca binlerce yardım kuruluşuna ne gerek var? Toplum bir yer bilir ve o raya yardımını eder.
Devletin her imkanından faydalanırken, Devletin çatısı altındayken devlete güvenmemek çok saçma geliyor bana.
Haluk levent veriyor sanki milletin maaşını bi haluk levent tutturmuşlar ben bilmem iyilik yapıyordur belki ama güvenmem
@Mutlulukneydi89 Bende kimseyi güvenme taraftarı değilim... Devletimden başka kimseyi muhatap almam.
Kızılay ve afadtan daha fazla devlet kurumlarına güvenim kalmadı maalesef hiç birine artık gerisini sen düşün devlete güveni kalmayan bir toplum yaratılıyor artık nasıl beceriyorlarsa kesin dış güçler Kızılay'a afada el atmıştır nede olsa g. tlwri sıkışınca söyledikleri tek söz bu
Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı ile güvenilir buluyorum. Hedef gösterilen her olayda bir iş vardır.
Luciferci Madonnanin ahbapa yardım edin paylaşımından sonra labaratuvarda virüs üreten şeytana tapan kurselcilerden olduğu şüphesine kapıldım ki Haluk leventinden Oğuzhaninda baphomet işareti yaptığı resmini gördüm ve maskeleri düştü seyrancilarin
Umarım İronidir
Yok resimleri çıktı orada birşeyler planlıyor yine şeytanlar
gulme krizine girdim
@sevgilimbipolar niye gülüyorsun https://imgyukle.com/i/QupaJy
Sizinle aynı düşüncedeyim Madonna konusundan sonra güvenim kalmadı illuminati kölesi olmuşlar
Koca NWO (ki bence yalan bir şey var kabul edelim) Haluk Oğuzhan vs ye kaldı ise 😃😃😃😃
@Dumanseven otoriteye karşı çık operasyonunu yöneten küresel çetenin uzantısı bunlar böylece ulus devletlerini yıkıp dijital tek devlet köleliğene geçirmeye çalışıyorlar dünyayi. Yemiyoruz artık millet uyandı
Guvenilir buluyorum bulunmayacak bir tarafi yok cunku adam zaten afadla devletle koordineli çalişiyor daha geçen milli savunma bakani Hulusi Akar ile dahi toplanti yapiyordu. Gayet sağlam bir dernek
Devlette Kızılay'a binasının akrabalarını görünce güveni sarstı oranın politize olduğunu görunce, ayrica afad yönetimi dini eğitim almış biri başında olması ve bu işte tecrübesiz biri olması millet ahbaba yöneltdi
Yaptıklarını yazmalarını doğrı bulamayanlar var keşke yıllarca bize söyleseydi giden paraları alınan vergileri bilseydik he tamam bu buraya gitti deseydik ama maalesef mal gibi tamam verelim dedik ne nereye gitti sorgulamadan tamam alın dedik. Keşke hep ahbap gibi olsaydı
Herkesin güvenini kazanmış bir dernek nasıl güvenmeyelim. Bugüne kadar devlete güvendikten oldu bütün deprem paraları nereye gitti belli değil.
Güvenilir bulmuyorum. Bu, diğerleri %100 güvenilir anlamına gelmiyor tabi, hiç birisine tam olarak güvenmiyorum ancak hani bazıları daha alt sıralarda, bazıları bir nebze daha güvenilir...
Içerisinde olduğum bazı yardım kuruluşları da dahil olmak üzere bütün yardım kuruluşlarına güvenirim güveniyorum Türkiye'de yüzlerce yardım kuruluşu var hiçbirinden şüphe etmiyorum
Hayır bulmuyorum keşke devletle ortak bir kuruluş olsaydı devletten ayrı bir devlet kurma çabaları var bu hiç doğru değil
Şunu soran cevaplayan da, deprem bölgesine gitmeli, kendi cevaplarını kendi görmeli. popon koyduğu yerden konuşan çok insan var
Siyasi görüşü iktidara ters olanlar için yardım toplanan büyük ve güvenilir bir kuruluş bence :)
Haluk Leventin samimiyetine zerre inanmıyorum ama eğer bir arpa kadar dahi faydası varsa Allah razı olsun
Şimdilik evet. En azından henüz bazı kurumlar gibi kirli bir belgesi çıkmadı ortaya bildiğim kadarıyla.
daha dune kadar karıslıksız cekten hapıse girip bor. çlar yuzunden hapıse giren bırıne para teslım edilmez sezen aksu kurtardı hapısten borçlarını odeyıp ole aman aman buyuk bır sanatcı degıl kazanan ıyı herkes vakıf kurusn para toplasın
Öyle bir güvensizlik var ki herkese karşı, karşımdaki dört dörtlük iyi bile olsa ona bile güvenmem bu zamanda...
Güven çabuk kaybolan bir duygu dikkatli olmak gerekiyor
güvenilir çünkü denetlenebilir, ayrıca Haluk Levent'e de güveniyorum. Şeffaflık var.
tabi ki evet.
neden güvenilir bulmayayım ki?
geçen nereye ne harcadıklarını açıkladılar !
daha afad dan böyle bir açıklama görmedik.
Şu an daha güvenilir buluyorum. Akp'ye ve dönüştürdüğü bazı kurumlara güvenim ise sıfır.
Haluk Levent var kurucusu herkesten daha güvenilir biri
Güveniyorum. Haluk Levent’in yardım çalışmaları depremle başlamadı.
Ak. itler saldırıyorsa kesinlikle güvenilir biryerdir
Fetö de bi zamanlar yardım kuruluşuydu memleketin anasını ağlattılar.
Ben kimseye güvenmem. Yardım yaparım ama kendim ulaştırmayı daha çok seviyorum.
Ahbap dediğiniz gotu boklular afada gerek yok diyerek devleti hiçe sayan topluluk mu
Videosu var adamlar biz yeteriz afada gerek yok diyor
Videosunu gördüm
Ben haluk leventin şahsına bisey demedim daa ahbapa dedim
Bu deprem olaylarında daha güvenilir bulduğum için Haluk Levent e verdim, tek tek de nerelere harcandığının aciklamasini yaptı. Ama yüzde 100 güvenilir buluyor muyum hayir, geçmişte dolandiriciliktan hapis yatmış biri.
Haluk levent 1987 yılında çekte sahrecilikten 9 ay 15 gğn hapis yattı. Dolandırıcı adama bağış yapılmaz. Wikipedi'den okuyun haluk leventi.
Bu tür kuruluşlara asla güvenmem. Ama yine de afaddan kizilaydan falan daha guvenilirdir gibi geliyor bana.
Güvenilmez diyen net kandırılmayı yol edinmiş kişilerdir. Biraz bilince sahip bir insan elini vicdanına koyup helal olsum der. Sevgiler canım Ahbap sevgiler Haluk abim 🌼
Asıl devlete kızılaya ve afata güven olmaz.
Çoğu kurumdan daha güvenilir ve daha faydalı.
ben güveniyorum güvenmeyen güvenmesin sorun yok
Faturalarını bile gösteren bir stk, elbette güveniyorum.
Ahbaptan daha iyisi mezarda.
Tabiiki güvenilir zaten güvenilir bulmayanlardan art niyet ararım.
Güvenilir buluyorum. Çoğu cemaat derneklerinden daha güvenilir olduğu kesin
90ların popüler dolandırıcısı, hapis kombinesi sahibi he.
Evet güvenilir buluyorum
güvenilir bence.
Vallahi devletten daha güvenilir
hiç birine güenmiyorum o kadar para toplandı hala burada çadır sıkıntısı yaşıyoruz
Hapsinden daha güvenilie ahbap
Ben babama bile güvenmiyorum.
Kesinlikle evet.
Evet güvenilir şeffaf buluyorum
Allah razı olsun uğraşan yara aaran herkesten
Evet güveniyorum
Devlete bağlı olmayan hicbir şeye güven duymayın afad varken ahbap ne mk
Bence güvenilir
Güvenilir hemde sonuna kadar
Evet güveniyorum..
Devletten daha güvenilir buluyorum
Tabiki güvenilir buluyorum.