Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde Mart ayı içinde 199 bin konutun inşasına başlanacağını duyurdu. Sizce hızlı bir şekilde toparlanabilecek miyiz? Hızlı ve güvenli bir şekilde yaralarımızı sarabilecek miyiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde Mart ayı içinde 199 bin konutun inşasına başlanacağını duyurdu. Sizce hızlı bir şekilde toparlanabilecek miyiz? Hızlı ve güvenli bir şekilde yaralarımızı sarabilecek miyiz?
Ben inanıyorum evelAllah Türk milleti nelerin nelerin üstesinden lâyıkıyla gelmiştir, yine gelir, yine gelir! ( Erdoğan'ın yancısı olarak değil, güzel ülkeme ve insanıma inanarak söylüyorum bunları)
https://music. youtube. com/watch? v=kqPnO0nT8U4&feature=share
İnşallah geleceğiz kendimize.
Yapsın inşallah. İnsanlar evlerinden iş yerlerinden dükkanlarından oldu. Toparlanmak biraz zor olacak ama umarım herkese yine kaybettiği ev ve iş yeri verilir de hayat kaldığı yerden devam eder.
Cevap
6Cevap
Umarım toparlanırız
Vanı nasıl toparladıysa bunuda yapar. Yapamassın edemessin diyenleri boşa çıkardı defalarca Yapacaktır. Buna eminim Ancak der hal Fay hattı boyunca çalışmalar yapılmalı denetimler falan İstanbul dahil isterse evinden çıkmayan angutlar olsun bu sefer zorunlu şekilde Kentsel dönüşümü hayata geçirmeli Zamanında bizim semtte yaapcaklardı. Evimden çıkmam diyenler yuzunden iptal oldu
Maddi olarak belki toparlanir ama ya manevi yönü? Hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağız.
Elbette zamanla toparlanacağız ama bu millet bunu unutmayacak.
Adam 1 yılda 11 sehrinyapacam diyor kimse e yapamazsın demiyor...
Herkes yapacağına inanıyor..
Toplanan yardımlar yerine ulaşırsa yapılır
Biz neleri atlattık Buda geçer
30 bin değil miydi ya
Hasarlı binalar da var
İnşaAllah toparlanacağız.
Reis dediyse yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?