Ben bursada oturuyorum ve her
yerde “deprem olursa bursa diye bir şey kalmaz” vs şeklinde yazılar görüyorum. Gerçekten beni çok kötü etkiledi insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Ben daha çok gencim yaşayacak bin tane şeyim var :( :(
Siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşününce tonlarca olumsuz şey var.
Bu yüzden ki, imkanın varsa daha sağlam yapılara geçeceksin, imkan yoksa eğer MAALESEF yapacak pek bir şey kalmıyor, olabilecek en iyi tedbir deprem çantası, yaşam üçgeni gibi bilimum çözümler. Dert edinerek sadece kendine eziyet edersin.
Bu yozlaşmışlığın içerisinde yaşamak gerçekten çok ama çok zor.
Size çok katılıyorum umarım üniversiteyi bitirince kurtaracağım kendimi…
Yeni mi farkına vardın? Ölüm her zaman ensemizde. Ölüm var diye iyi işler yapmayı düsüneceğine iyi vakit geçirme derdindesin.
Evet yeni farkına vardım. Ve tabii ki iyi vakit geçirme derdindeyim kimse kusura bakmasın
Hevesin kursagında kalacak,60a da gelsen bu hayata doyamayacaksın.
Muhtemelen evet. Çünkü yaşayacak çok çok şey var insanın ömrü yetmez. Ama geriye dönüp baktığımda “gençliğimi yaşadım, her saniyesnin hakkını verdim” diyebilmeliyim. Bunun için uğraşıyorum zafen
Uğraş.
Öyle yapıyorum zaten.
Bende Bursadayım yaşadığın konum binan iyiyse korkma
Bilmiyorum bina iyi mi… yeni yapıldı. Görükle taraflarındayım
Yani yeni yapıları gördük sadece ailenle konuşabilirsin en azından binayla ilgili yönetimden biriyle konuşup içini rahatlatabilirsin ama sen yine de önlemlerini al yani depremler kendini yenileyen mekanizmalardır en son deprem 170 yıl önce olmuş bugün Kahramanmaraşta olan depremin önceki son olma tarihi 500 sene önce yani bir süre haber vs izlemeyerek önce kendini rahatlatman gerek
Konuştuk yönetimle. Depreme dayanıklı olduğunu söylediler ama gördük hatayda depreme dayanıklı evlerin son halini… binaya deprem testi mi ne yapmayı talep ettik işte onu bekliyoruz
Tamam yeniyse yanına al babanı da Bursa valiliğine gidin binanızın yapı denetimle alakalı almış olduğu önlemleri temel planlarını inceleyin eğer radye temel ve fore kazıkları varsa içiniz rahat etsin ama önce bu piskolojiyi üzerinizden atmak için bir süre deprem haberlerini izlememenizi öneririm yoksa zaten aklınız sürekli korkunuza gidecektir
Peki çok teşekkürler