Evet açılsın
Hayır açılmasın böyle uzaktan eğitim iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kapatılmaları çok yanlış bir karardı ülkemiz turizm cenneti dolayısı ile binlerce otel bir çok kamu kurumunun misafirhaneleri mevcut bunlar dururken neden üniversite yurtları tercih edildi oda ayrı bir muamma. Bu karardan vazgeçerler mi bu saatten sonra çok zor çünkü öğrenciler evlerine döndüler ve masraflarıda çok oldu...
Üniler açılsın diyenler ailelerinden rahatsız sanırım, 13 milyon insan evsiz barksız etkilenmiş şu soğuklarda sığınacak bir yer arıyor siz yurtlardan feragat etmek istemiyorsunuz , derdiniz okul açılsın okumak falan değil. Özgürlükten kısıtlandınız sanırım ailelerinizin yanında sıkılmaya başladınız.
Cevap
9Cevap
Üniversiteler açılmalı lakin açılsın diyenlerin ise % 90 ı aile baskısından kurtulmak, rahatça gezmek yemek içmek , hayatı doruklarina kadar yaşamak için istiyor. Peki nerde okumak için üniversiteler açılsın diyenler?
Evet bence açılmalı. Sağlık fakültesinde okuyorum ve bu dönem stajlarımız vardı. Yani teorik bir yere kadar uygulamaya ihtiyacımız var bizim. Online olarak çok havada kalıyor her şey. Bilmiyorum umarım açılır
Ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor ben de depremzede değilim ancak okulumdan sadece 2000 öğrenci durumdan etkilendi onlar da bu eğitimi ve okulu hak ediyor.. kampüste 5 kere bile görmediğim insanlar sırf aile evinde kalmamak için yaygara kopartıyor gerçekten çok duygusuz ve düşüncesizce hareket edildiğini düşünüyorum 1 yalık bir gecikme kimseyi eğitimden alıkoymaz.. ben açılması taraftarıyım ancak bir süre online olması gerektiğini düşünüyorum
Ben hala açıklama bekliyorum ya çok can sıkıcı , 27 sinde başlıyor bizimki bölümlere göre online mı yüzyüze mi onun açıklanmasını bekliyoruz çıldıracağım en sonunda..
Yüzyüze olmalı yeter artık eğitimin sürekli kısıtlanması
Hayır. Zaten ülkede eğitimin içine ettiler eğitim mi kaldı ülkede.
Uzaktan eğitim ile anca uzaktan müdahale edilebilir cahil bir nesil yetişiyorrrr pandemide zaten eğitim alamadan kopyayla veya yarım yamalak bilgiyle birsürü mezun verdi böyle bir saçma sistem olamaz
Üniversiteler açıldı artık zor.
Tabii ki açılsın, uzaktan eğitimle yürümez bu iş
Açılsın
Kapatılmamalıydı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?