Deprem sonrası daha fazla İstanbul'da yaşamak istemiyorum. Sizce nerede yaşamalıyım? Gerçekten korkuyorum.
Hatay'a yardım için gittiğimizde daha da kötü oldum... O görüntüler hep gözümün önünde.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Deprem sonrası daha fazla İstanbul'da yaşamak istemiyorum. Sizce nerede yaşamalıyım? Gerçekten korkuyorum.
Hatay'a yardım için gittiğimizde daha da kötü oldum... O görüntüler hep gözümün önünde.
AysnrAsln sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok duygusal ve iyi kalpli bir hanım kız olmalısınız... İstanbul'da büyük bir deprem bekleniyor evet. Risk alanları belli. Riskli olmayan semtlerde durursunuz veya taşınırsınız derdim ama siz yalnızca kendiniz için üzülmüyorsunuz. Bu depremler olduğu sürece nerede olursa olsun sizin gibi güzel gönüllüler üzüntü çeker...
Keşke ülkeyi yönetenlerin, mütahitlerin, hırsızların kalbinde sizdeki insafın uzak bir kırıntısı olsa.
EİG için teşekkürler...
Bilmem Hoca Yani şimdi ben ne desem boş bak nöbetteyim bildiğin güvenlik görevlisi atanamadım 10 tane üniversite bitirdim düşünüyorum verecek miyim Ölmeyecek miyim Valla Olabilir de olmayabilir Yani takılma böyle şeyleri ya yani belki de böyle yeriz yani gece nöbette biri gelecek bana Bıçağı da Öleceğim yani. Kız kız benimle evlensene sen gideyim Bak bekarım hiç evlenmedim üniversite bitti doktora başlayacak Allah'ın nasip ederse inşallah olur musun
Bence antalya
Valla şekerim ben malatyadayım ve hiç abartmıyorum günde 5-6 defa deprem oluyor. Yaşanılan böyle bir depremden sonra artık deprem hayatımızın doğal bir parçası hâline geldi
Ankara su an icin depreme karşi en korunaklı bolge oldugu soyleniliyor, o taraflara gidilebilir
Bu konuyu kızlar da bilir. Ayrıca güvenli olan en büyük şehir Ankara 'dır.
Sosyal medyadan uzak olmak lazım. psikolojik olarak kötüyüz.
Sağlam olan bir eve yerleşin. Yaşadığınız ilçenin zeminini iyi araştırın. Bina kadar o bölgenin zemininin kayalık olması da önemlidir.
İstanbul da yaşamaya devma edeceğim eğer ölümun yazildiysa nerde olsa gelir seni bulur neden söyledim bunu marasta depremden dolayı göç eden ailenin evi yandı ölmüşler
yurt disini deneyebilirsin istanbulun yerini tek tutacak yer
Reyhanlı'ya gel. Hatay'da etkilenmeyen 2 yerden birisi burası
Konya karaman bölgesi olabilir depremden uzak ya da antalya (hayat pahalı). sizin istediğiniz şehşr var mı mesela
Bu kadar etkilenmen çok normal. Umarım bir an önce toparlanırsın. Konya en risksiz şehir deprem açısından. Taşınmaya karar verdiysen o tarafa taşınabilirsin
Konya ya da Mersin knk deprem istemiyorsan
Bencede İstanbul da yaşanmaz
Güzel bi ilçenin merkeze yakın bir köyüne yerleşin
Lütfen İstanbul'da kal
Köy hayatı en ideali
Karadenize git
Kızlara küsmüsün
Doğu Karadeniz bölgesine git.
beraber köye yerleselim
ben terk ediyorum istanbulu
Ankara'ya gel
Ankara'ya gel