Gündem Eskinin şarkılarından öneri alabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela antepten öte, bebeğin beşiği camdan buna benzer eski şarkılardan öneri bekliyorum? Güncellemeler+1 yıl Güncellll Güncellemeler+1 yıl Öneri alım. asko Eskinin şarkılarından öneri alabilir miyim? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Nemrudunn kiziiiiiMurat gilun damindan atlayamadimmmmYatirdim yatridm çam dibine 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunları biliyorum. baska Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Sigir çaldi çantami hela vela vellvela ajajaj Yorumla Soran +1 yıl Neee Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Yaz yutuba Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Antepten ötedir maraşın yolu dinleyince tiriplere giriyorumCan bedenden cıkmayınca özgür kaplan dinle 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bunları biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müzik zevkin bana çok benzer sen önersene Yorumla Soran +1 yıl Bebegin beşiği camdan ben bir küçük cezveyim elbet bur gjn bulusacakgz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney Yorumla Soran +1 yıl Şarkı osimleri Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 333 cevap paylaştı. Karadeniz kemence dinlerim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eskinin demiştim Yorumla
Bakaryerci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Onun Arabası var ;) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum baskaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nemrudunn kiziiiii
Murat gilun damindan atlayamadimmmm
Yatirdim yatridm çam dibine
Bunları biliyorum. baska
Sigir çaldi çantami hela vela vellvela ajajaj
Neee
Yaz yutuba
Antepten ötedir maraşın yolu dinleyince tiriplere giriyorum
Can bedenden cıkmayınca özgür kaplan dinle