Kahramanmaraş depreminde köpek dostlarımız birçok depremzedenin hayatını kurtararak adeta kahraman oldular. Bir depremzede, kendisini 3 gün sonra enkaz altından kurtaran köpekle buluştu. Bu mutluluğun tarifi zor değil mi?
Bir depremzede, kendisini 3 gün sonra enkaz altından kurtaran köpekle buluştu. pic.twitter.com/YeEuGFCIKr
— BPT (@bpthaber) February 18, 2023
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet hayvanları çok seviyorum. çünkü o kadar sadıklar ki sevgileri gerçek canlılar.
Tabiki ısıttı birde depremzede vatandaşın köpek fobisi olduğunu duydum
Ne kadar minnet ve teşekkür barındırıyor bu fotoğraftaki kare
İnsanlar olarak belki yolda görüp hoşt dediğimiz hayvanlara bile muhtaç olabileceğimizi gördük. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın
Demek ki neymiş, kafasına kürekle vurmayacakmışsın. Gün gelir lazım olur, hayatını kurtarır.
Iyi güzel hoş da GURU olmuşsun bari Allah rızası için bir fotoğraf ekleseydin soruna bee
Zavallı köpeğin gözleri, "kurtarın beni"diye bakıyor 😅
Nasıl mutlu.. Allah mutluluğunu daim etsin 🙏
O köpeğe sahip olabilmek için kendi adıma astronomik bir ücret ödeyebilirdim. 🙏
Bende az önce bi köpeğe simit verdim beğenmedi burun kıvırıp gitti.
Depremi yaşamış biri olarak tabiki ısıtti en sevdiğim hayvan ❤
Ay ısıtmazmı hiç. Okadar duygulandım ki, gözyaşlarıma hakim olamadım. O kahraman köpeği bağrıma basasım geldi inan 🥰
Bazı iyilikler karşılıksızdır. Ne kadar güzel bir görüntü.
Bu habere gözyaşları sel olur 😭😭
Çok güzel bir görüntü
harika görüntü
Hayır ısıtmadı. Banane köpekten ya
O yüzden bir gün enkaz altinda kalirsan ve seni oradan kurtaracak bir köpekse kaderine razi olup öl. Nick ini gizemli adam yapan birinden anca nicki kadar sacma bir yorum beklenirdi zaten
@Stalkcnm ahahaha nicki değiştiremiyorum. Sizin gibi insanlar insan canından çok köpek kedinin canını düşündüğü için uyuz oluyorum sadece
Hayir biz sadece her canı esit derecede sevip kolluyoruz bu da tamamen tercih meselesi. Hayvanların insanlardan daha cok düşünülmesi normal çünkü onlar kendilerini ifade edemezler biz o hayvanların sesi olmalıyız.
Hayvanlara kin beslemenizde tabi bi garip olay
@Stalkcnm kin beslemedim. Can kaybı yaşanılan olaylarda, afetlerde insan canından çok hayvan canlarını önemseyenlere kinim var sadece. Tabii ki hayvanların canı da önemli lakin orada anası babası kızı enkaz altında bekleyen insanlar varken aç susuz üşüyen insanlar varken birincil tercihi hayvanlar olup kedi köpek maması gönderenlere uyuzum
Köpekler onun için yetiştiriliyor.
Boyle seylere ihtiyacimiz var ülke olarak 🙏🏽
çok güzel bi durum gerçekten
Huzur verici bi görüntü
Isıttı
İçimi ısıttı
Kesinlikle ısıttı:)
cok güzeller 🥹❤️
çok tatlıymış 💕
Hayır
yaa 🥺🥺🥺
harika yaa