Arkadaşlar acil yardım edin bana?

Şimdi ben fabrikada çalışıyorum daha önce biriyle konuştum ustanın biriyle ne yapıyorsun ne ediyorsun diye daha sonra numaramızı aldık birbirimizin Instagram'da falan konuştuk en sonunda işte ben bir yanlış anlamam nedeniyle konuşması olduk ve aynı yerde çalışıyoruz aynı bölümde çalışıyoruz vardı yanımız aynı denk geliyor bazen sürekli bana bakıyor hani gözünü benden bazen ben ona baktığım zaman gözünü benden kaçırıyor yanıma gelirken sırıtıyor böyle bugün de ustanın biri bana sordu sen misin o Emine dedi adım da Emine evet benim Ne oldu dedim Yok bir şey dedi sadece merak ettim dedi işte duydum dedi abi neyi duydun falan dedim Yok bir şey dedi işte çok çalışıyormuşsun falan o konuda bir şeyler duydum dedi bana yanında bir arkadaşım vardı o da böyle birbirine bakarak güldüler ben başka bir ustayla konuştum hani çocukla o konuştuğum çocukla her şey fabrikada duyulmuş yayılmış hatta bana sordular konuşuyor musun diye ben de hayır konuşmuyorum dedim acaba hani onu mu duymuştu diye merak ettim hani söylemediler ben de o çocuğa yazdım yani sürekli neden bana bakıyorsun diye ne yapmam gerekiyor acil bir yardım edin
Arkadaşlar acil yardım edin bana?