Bu seçimde sandık görevlisi olmak istiyorum ama bir partiye bağlı olmadan yapmak istiyorum. İstanbul Ankara 'da çaldırmadık kazanamadılar eğer bu seçimde çaldırmazsak kazanamayacaklar bence
Milli eğitimde öğretmenlik yapıyorum bu şekilde sandık başında görev alabilir miyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yani genelde memurları bağlı olduğunuz ilçenin yüksek seçim kurulu sandık görevlisi olarak yazıyordur bizim ilçe de böyle en azından
seçim yaklaştığında okul grubunuzda böyle bir bildirim geçerlerse başvurursunuz
Okul müdürleri yardımcı oluyor diye biliyorum.. ben de sandık görevlisi oldum o kişi yardımcı olmuştu. Bir danışın derim
Partiler üzerinden oluyor herhalde
Bağımsızda oluyomuş ama başka bir görev veriliyormuş ona illa partiden derlerse de memleket partisinden olmaya çalışırım artık tüm sandıkları tutmak lazım
Ben de o partiden girerim
İnşallah mansur yavas veya muharrem ince başkan olur ben partici değilim adama göre oy veriyorm
6lı masaya günahımı vermem Ali Babacan ve Davutoğlu varken
Aynen kılıçtaroğlu filanda imamoğluda bence çok genç ve erdoğan gibi geliyo bana arada bilmiyrum çok bir projesini görmedim 5 aydır istanbuldayım. 24 yıl Ankara'da yaşadım mansur başkanla birebir tanıştım da çok kral adam
Muharrem reis alacak görürsün
İnşallah Kılıçdaroğlu aday olur o zaman oylar muharreme akar
Valla öok çekişmeli gececek bence muharrem ince popülerleşmeye başladı bakalım alır insallah
Amiiiinnnnn