Gündem Sizi de böyle düşünen bir evladınız var mı? MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni çok merak etmiş oğlum Kıyamam ben sana aklı bende kalmış ❤ Sizi de böyle düşünen bir evladınız var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Çocuğum yok. ama birbirinizden hiç ayrılmayın hep sağlıklı mutlu yaşayın abi 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Sağol kardeşim inşallah umarım seninde bir evladın olur zamanı gelince evlat bambaşka bir şey 😊
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Oy yerim onu Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah.. Evlat bambaşka bir şey.. 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim rabbim hepimizin evladını bağışlasın 🤲✊ Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Amin inşallah.. Yorumla MATRAXCA +1 yıl Aminn🙏🙏🤲 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Gündem konusunda 684 cevap paylaştı. Rabbım sizleri birbirinizden ayırmasın senide evladına bağışlasın kardeşim 1 5 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok sağol üstadım Allah razı olsun. Daha 7 yaşında çok özlemiş beni merak ediyor bir de😊 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Evlat candır Allah bahtını açık etsin 🤲🤲 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin cümlemizinki inşallah bu arada hayırlı kandiller. Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Eyvallah kardeşim seninde kandilin mübarek olsun inşallah Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin inşallah. Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl A canim benim kiyamam hayir yok çocuğum 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Umarım bir gün olur Allah gönlüne göre bir tane evlat nasip etsin inşallah Yorumla Irresistibleart +1 yıl Amin:) Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin🙏 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Gündem konusunda 712 cevap paylaştı. Allah bağışlasın 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin evladını bağışlasın bizlere inşallah 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocuğum yok. ama birbirinizden hiç ayrılmayın hep sağlıklı mutlu yaşayın abi
Sağol kardeşim inşallah umarım seninde bir evladın olur zamanı gelince evlat bambaşka bir şey 😊
Oy yerim onu Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah.. Evlat bambaşka bir şey..
Teşekkür ederim rabbim hepimizin evladını bağışlasın 🤲✊
Amin inşallah..
Aminn🙏🙏🤲
Rabbım sizleri birbirinizden ayırmasın senide evladına bağışlasın kardeşim
Çok sağol üstadım Allah razı olsun. Daha 7 yaşında çok özlemiş beni merak ediyor bir de😊
Evlat candır Allah bahtını açık etsin 🤲🤲
Amin cümlemizinki inşallah bu arada hayırlı kandiller.
Eyvallah kardeşim seninde kandilin mübarek olsun inşallah
Amin inşallah.
A canim benim kiyamam hayir yok çocuğum
Umarım bir gün olur Allah gönlüne göre bir tane evlat nasip etsin inşallah
Amin:)
Amin🙏
Allah bağışlasın
Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin evladını bağışlasın bizlere inşallah 😊