Arkadaslar hataydayim ve deprem sonrasinda regl donemim oldu yenilerde bitti bende bugun niyet ettim gusul abdestimi aldim fakat cikinca farkettim ki tirnaklarmda oncedn kalma kucuk yapistirici izleriji gordm sizce abdestim kabl olmusmudur zaten yeterince zor durumdayiz en azindn bisey olursa boyle olmek istemedim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaw arkadaş allah bu kadar akıl ve zeka vermiş size işte ne bilim abdestim bozulmuşmudur, şumudur, bumudur. yıllardır hep düşünürüm bunu bir insan ya da insanlar nasıl bu kadar akıllı -zeki-bilgili ve embesil olabilir burada ciddi bir tutarsızlık ve çelişki gördem hep.. yani bilgisayarı telefonu icat eden insan.. tıp alanında herşeyi bilmesede inanılmaz şeyler yapıyo.. herşeyde öyle uçak yapmış filan. ama bakıyosun "gusul abdestim bozuldumu!" enaa nerde lan o muhteşem akıl -zeka-bilgi vs.. bırakın bu işleri yaw bana göre telefonun power tuşuna basmasını bilen gusul filan bozulmuşmu sormaz troll hepsi bunların.
canım misin su mubarek gunde agzimi bozdurcaksin bana icimizde Allah korkusu oldugu icin soruyorum sen anlamazsin hayata bos gelmis bos gidiceksin bu baya belli bilimi herkes bilirde dini herkes bilmez senin bilmedigin gibi sen boyle sorulari bosa cevaplama bence
Slaak misin yazmistim surasi bile agzimi bozmaya deger gormedi seni
Allah korkusu olan kız normal erkek arkadaşını arayıp gusul abdestim bozulmuşmudur diye sormaz. gusul abdesti "cinsellik çağırıştırır" ki zaten bu konuda uzmanların görüşleri internette vardır yani buradaki hiç bir insan ilahiyat profu değildir (muhtemelen) nerden tutsam elimde kalırsın yani. amacın cinsellik konuşmaksa o başka tabi. kimsede sana engel olmaz. ben dindar bir insanın erkeklerin olduğu yerde özel konular konuşmak istemesini mutlaka bir amaç için yaptığını düşünürük ki zaten öyledir. aç bakalım kuranda cinsellik tanımadığın bir erkekle konuşulurmu? bununla ilgili birşeyler bulmaya çalış.
Allah sizin gibi pislik insanlari neden hala hayatta tutuyor onuda anlamis degilim burada deprem bolgesindeyim demisim ozellikle dimi bunu anlmayack kadr ne yasadin inan akil edilemez
burada sormusum icimde kusku kaldi diye gecerli olmus mudur diye nerden neryee cekmissin
Milletin yzdiklarina bak bide senin pis niyetinle yazdiklarina bak gayet anlasiliyor zaten
Lan sen nasl bi psikopatsin
burada cinssellikle ilgili ne yazilmis allahin mali
knk erkeklerin içinde "regl" vs konuşulmaz kuranda yok bu embesilsin anlıyorum özet geçtim.. sen beni dinle yeter. ya da dinden çık istediğni özgürce yaz konuş.
Regl ayip bisey dimi
vajinada ayıp değil onuda konuş o zaman? regl dediğin şey vajina ile ilgili yani o akıntı vajinadan geliyor. yani bir erkek deseki vajinandan nasıl bir sıvı geldi eminmisin regl olduğuna dese konuyla ilgili oludğu için buna cvp vermek zorunda kalırsın ve otomatikman regl den vajinaya geçmiş olur konu.. anlıyorum bunları düşünemiyosunda ama maalesef böyle.
Oyle bi erkegin sorusunada cevp vermem yani emin olabilrsn
Senin burdaki tutumun asiri yalnz
Simdi ben buraya abdestsizim desem millet bunu baya yanlisa ccekecekti
Ki ben burada beyler diye sormamisim genel olrk sormusum
en basiti senin bu konuyu burada sorman bile tamamen saçma.. yani bu konuda uzman prof görüşlerini internette bulabilirsin. buradaki insan bunu ne derece bilebilir? kaldı ki erkeklerin olduğu biryer kadınlarkulubu diye bir platform var mesela erkek almıyorlar neden orada sormuyosun? bunu mutlaka düşünmüşsündür. ben açıkcası bu tür konuları troll olarak düşünüyorum..
Kadinlarin oldugu bi uygulama var mi ben blmiyorum sadece burdn bazen soru soruyorum yani
Yani burdaki erkeklerde boyle bi durumda bunu dusuneceklerse mumkunse yasamasinlar
bak bunun abartılısı bazı kadınlar "ben mastürbasyon yapsam karşısında erkekler beni arzulamasın" diyorlar. yani birşeyin olmasını istemiyorsan bu konuda birşeyler yapman lazım. kadınlarkulubu veya benzer sadece kadınların olduğu platformları bilmemek ya da araştırmamak neyin nesi bunu anlamıyorum. ee o zaman reelde de aç erkek tanıdıklarına bu konuları rahat rahat konuş yani regl oldum şu oldu bu oldu sor bilgi verirler niye kasıyon ki.
Kardes bu kdr tutarsizlk olmz bence kapat sen bu konuyu
Ben burdn atamiyorum cunku seni
Sen bence bundn sonra buraya cevp yazma en iyisi
bunu bile düşünemiyon "sen yazmazsan ben yazmam"
Sevgili kardeşim. Lütfen böyle şeyler için kendini üzme. O halinle bile bir gayretler içindesin. Allah yardımcın olsun.
Cok tesekkur ederim
Önemli olan niyettir. İmkanın oldugunda cıkar bir daha alırsın
Evet evlere gectigmzfe yenilemeyi dusunuyorum
Tamam dddiğim gibi niyet önemli gusülün kabul olmustur
Bir şey olmaz fırsatın olursa yinelersin
Abdestin kabul olmaz tabiki bunun neyini bilmiyon
Neden olmaz ki sonucta o niyetle aldm
Madem kabul olacağına inanıyorsun neden soruyorsun
Kuru yer kalmaması Lazı. Oje var diyorsun ojenin altına du değmez
Olmaz canım onları cikarmalisin
Cikaridm zaten ama mecbr acele aldim niyetlenmem bile kabl olur diye biliyorum cunku zor durumdayiz
Zor durumda olabilirsin ama 40 km uzağında olması lazım suyun uzakligi
Nasl yni