Selâmm 🧚🏻
Ben sürekli kötünün iyisine şükretmek zorunda kalıyorum.

Selâmm 🧚🏻
Ben sürekli kötünün iyisine şükretmek zorunda kalıyorum.

Benim türkiye özelliğim yok. ben daha çok kendimi amerika kültürüne yakın görüyorum ama tüm karakter özelliklerimi seviyorum. bunlar da şu şekilde.
Güçlü insanlar, zamanlarını, içinde bulundukları olumsuz duruma üzülerek veya başkalarının kendileri hakkında ne düşündüğünü tahmin ederek geçirmezler. Onun yerine, hayatın zor ve adil olmadığını bilerek, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcarlar. Başkaları tarafından kontrol edilmeye ve hegemonya kurulmasına izin vermezler. Onlar, “Patronum beni kötü hissettiriyor” gibi şeyler söylemezler, çünkü onlar, kendi duygularının kontrolü altında olduklarını bilirler ve nasıl cevap vereceklerini bu yönde belirlerler. Güçlü insanlar, değişimden kaçınmazlar. Pozitif değişiklikleri hoş karşılarlar ve bu gibi değişikliklere karşı esnek duruş sergilerler. Onlar değişimin kaçınılmaz olduğunu durumlarda, uyum sağlama yeteneklerini kullanarak, adaptasyon sürecini hızlıca atlatırlar. Güçlü insanların, kaybettiği bavul hakkında ya da sıkışık trafik nedeniyle şikâyet ettiğini duyamazsınız. Bunun yerine, onlar hayatlarında kontrol edebilecekleri şeylere odaklanırlar. Kontrol edebilecekleri tek şeyin tavırları olduğunu bilirler. Güçlü insanlar, geçmişte kalarak ve bazı şeylerin farklı olmasını isteyerek zaman harcamazlar. Geçmişi kabul eder ve aldığı tecrübeleri yaşamlarında uygularlar. Sürekli kötü tecrübeleri tekrarlamaz ya da görkemli günlerin hayalini kurmazlar. Onun yerine, anı yaşayıp geleceği planlarlar. Güçlü insanlar, başarısızlığı vazgeçme nedeni olarak görmezler. Onun yerine, başarısızlığı ders olarak kabul edip, bu dersi büyüyüp gelişmek için fırsat olarak kullanırlar. Başarıncaya kadar denerler.
Hurafelere devleti yöneten o kadar halk böyle çürük binalarda otururken dünyada en çok makam arabası uçağına, saraylarina sahipken hala yazlık saray kışlık saray, yüksek paralarla cami külliye diyanet binaları yaparak halka ülkenin çok büyüdüğünü hergun yandaş TV lerce gösterirken halkın 30-40 borclandigini söylemeyen, yatırdığı yol köprü hastanelerin kaça maloldugunu halkından saklayan devlet. Kendini havuzdan aldığı paralarla reklam edip avrupanin bizi kıskandığını reklam ederken bir depremde 2 gün devletin deprem yerine bile gidemeyen aciz bir devletle gerçek yüzlerini gördük. Allah ülkesini milletini seven her şeyi rant gözüyle görmeyen hükumetin bir an önce iş başına gelmesi dileğiyle. Ulusumuz çok fedakar tüm yokluklarin içinden geçmişte olduğu gibi çıkmış yine çıkar ama artık gerçekten ülkesini milletini sevenlerle bu sıkıntıdan çıkacağımız inanıyorum. Demekki sadece yol yapmakla ülke kalkinmiyor sağlam binalar yapacaksın bilime Önen vereceksin kader planı demeyeceksin ne çektiyse kesesini düşünen sahte dindarların çektik bilimin ışığında yetişmiş hesap kitap bilenlerin gelmesi dileğiyle
Cevap
8Cevap
Her zaman başım dik yürüyorum.. Etrafımdaki herkese abilik yapıyorum.. Yaralansam, yaramı kendim sarıp, kimseye minnet etmiyorum..
He bir de insanlık nedir, gönül insanı nasıl olunur, onu gösteriyorum.. Elhamdülillah ki bu medeniyetin evladıyız..
Beğenmeyen, utananlar için Bizans toprakları onları bekliyor, gidebilirler..
Ekonomik olarak ayakta duramıyorum hâla. Ve sürekli göç alıyor ve göç veriyorum fikirler deryasında...
Kendi mükemmelliğimin farkında olmayıp hep yabancılara imrenmem.
Herkesin beni kıskandığını sanıyorum
Eig 👏🏼
Turkiyenin ozelligi zor zamanlarda birlesmesi ama keske normal zamandada bu tutumu sergileseler
Zenginim ve düşmanım çok kullanamıyorum.
ben hep uyuyorum
Ben hep küfür ediyorum
bu ülkede her şey olursunuz ama rezil olmazsınız :)
Duygusallık var kesinlikle hâlâ..
Hep gerginim hep
Ben hep sansliyim ve dort ayak ustune dusuyorum
mucize bekliyorum
Merhametim sanırım
Acil yazmalısın çok acil çok
Soruyu anlamış değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?