İnsan bi tipine özen gösterir be kardeşim. Bak Macron'a, Putin'e. Bak Trump'a, Kennedy'e. Sırf görünüşten ötürü Chp'ye oy atmam. S*laksın diyebilirsiniz fakat imaj insanların fikrini etkileyen en önemli etken. H*tler gibi bir zorba bile bunu biliyordu onun için saçını özel kesti bıyığını ona göre ayarladı. Atatürk'te giyimine önem gösterdi. Osmanlı padişahları bile bunu yaptı.
Bunlarda imajına önem vermiyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye kendine koca seçer gibi uzun boylu korkunç baba figürü aramayı bıraktığında ve dikirlere düşüncelere önem verdiğinde daha iyi bir hale gelebilir. Ancak bu hiçbir zaman olmayacak.
Kılıçdarı da hiç sevmem tipiyle ilgisi yok.
Doğru diyorsun da imajda önemli bence. İnsanlar imaja tapıyor. Kenan Evren, Adnan Menderes bu insanların fikirleri nasıldı? Çok radikaldi fakat insanlar yinede arkalarında durdu. Fikirleri iyi olup imajıda iyi olan birini düşünsene!
Devlet Bahçeli'de Kemal Kılıçdaroğlu'da imaja önem vermiyor. Verseler konuşmalarına giyimlerine dikkat ederler.
Bir tek Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Cem Uzan gibi isimler imajlarına dikkat ediyor.
güçlü lider zayıf toplumun eseridir
Dediğin bi nevi doğru da. Almanlar zayıf mıydı? Adamların çoğu aydın ama H*tler'e attılar oyu. Tabi Versay'ı imzaladıklarında zayıflık kompeksi hakimdi.
evet alman toplumu zayıftı ve hayır zayıftan anlamanız gereken kötü ekonomi-askeriye falan değil, şu an başkanlarını ben bilmiyorum ama bin kat daha refahlar aynı şey japonlar içinde geçerli
Yani o zaman bir kişinin imajı yerine halkın imajı önemli.
kişinin imajı son bakmamız gereken şey derim ben, oy vereceğim kişiden bunu beklemem
demokrat olmasına bakarım, özgürlüklere saygı duymasına, iyi bir ekonomik programa vs bakarım ne bilm adamın tipine imajına bakmam niye bakayım bu mu ülkenin durumunu düzeltecek?
Haklısın. ABD Trump'ın imajına baktı dış görünüşüne statüsüne fakat adam öyle kararlar verdiki herkes şok oldu. Joe Biden'ı seçtiler özgürlükçü ve göçmenlere ılımlı diye şimdi noluyor bilmiyorum.
Öyleyse en çok fayda sağlayan kişiye vermemiz lazım. İmajı nasıl olursa olsun.
aynen öyle