Bence yardım gecesi muhteşem performansıyla Acun dur.
Acun

Haluk Levent ahbab

Cüneyt Özdemir

Selçuk Bayraktar BAYKAR SAVUNMA
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence yardım gecesi muhteşem performansıyla Acun dur.

Bir kaç arkadaşında dediği gibi tek kahraman aramak doğru olmaz. Ama Acun'un yaptığı gerçekten takdire şayandı. Müthiş bir adam ve neyi ne zaman nerede kullanması gerektiğini gerçekten iyi biliyor.
Haluk Levent'in emekleri, çabasını unutmamak lazım. Depremin ilk gününden beri adam her şeye koşturuyor. Böyle insanlara çok ihtiyacımız var.
Yardım gecesinde, yardımların toplandığı saatlerde, dışarıda, soğukta, bedenini enkazda açtıkları küçücük deliğe sokarak belki olur ya bir can daha kurtarabilir miyiz derdinde olan sahadaki kurtarma ekipleridir gecenin kahramanları.
Cevap
18Cevap
bilmiyorum ben takip etmedim acıkcası. sov olarak görüyorum cogunu. ama tabi bu da lazım. insanalr bilmez ise bu sefer seni linc ediyorlar sosyal medyada. yeterli bilgim yok acıkcası kım ne bagısladı.
ben ünlü olsam bilmiyorum ne yapardım. yardım kampanyasına katılırdım neticede bu ülkenin ekmeğini yedik diyip. devlet kanalıyla yardımımı yapardım. ama agırlık benim ıcın para vermek değil de ürün vermek olurdu bence. misal soba satın alırdım. sonrada takip eder dagıtımını yapar dagıtırdım insanlara. tabi devlete bilgi vererek onların istediği zaman ve yerde. öyle cok bi kamera da cektirtmezdim ama bi iki satır vidyodur sosyal medyaya paylasmaya lazım ya. dusundum ve tam kararımı da veremedim acıkcası. zor iş ya cidden.
Tek bir kahraman aramak asla doğru olmaz. Bu depremin tek kahramanı varsa o da canla başla çalışan aziz Türk milleti ve askeridir. 🇹🇷
Böyle zamanda önemli olan "insanlık" diyerek bizlere her türlü yardımı sunan yabancılara da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz 🙏
İktidarın ve tirol ordusunun tüm eleştiri ve baskılarına rahmen doğru bildiği yoldan sapmayan ve hiçbir siyasi görüşe alet olmayan Haluk Levent gibilerden Allah razı olsun...
Kim ne derse desin, benim için 9 gecenin kahramanı,50 milyar lira bağış yapan "Yeni Çamoluk" otomotivdir 😅☺️
Damat zaten devletin imkanlarını arkasına almış kimin parasını kime bağışlıyor? onları geç. Acun desen bağışladığı para belki bir günlük aldığı reklam ücretidir daha fazla bağış yapabilirdi bence şov yaptı. Haluk Levent ve Oğuzdan adamdır
Kamu kurumları 87milyar verdiler ne de olsa alsinda bizdende alıp verdiler paralar sağ cepten sol cebe geçti
çamoluk otomotiv yazılmamış bence en iyisiydi
bence acun ılıcalı adam sanki ekmek pazarlığı yapar gibi milyonluk parayı artırdı
Haluk Levent üstüne kimseyi tanımam bu konuda...
Ahbap diyenler çok komiksiniz ama farkında değilsiniz,
acun diyenler ve bayraktar diyenleri lütfen kendinizi çanakkalenin hırçın sularına veriniz efendim 🤲😂 Bu ikisine para emanet edilmez bence. özellikle acuna.
Ne acunu ne bayraktari Yeni Çamoluk Otomotiv ben varım diyo bennnn dbnmkcbgdhdh
heeeh işte bu seçeneği aradım ankette :D
@Ojeminrenginebak onunla ilgili gördüğüm her postu beğenmekten yoruldum kndhhdbsbsh
Yaaaa ben de shsjsjskd galerici amca eğlendirdi üstüne bide milyonları milyarı karıştırdım 🤣 neyseki o kadar sıfırla işimiz olmuyor
@Ojeminrenginebak bu duruma gülmeli miyiz ağlamalı mıyız bilemedim milyon milyar işine gshsnnwnw
Ağlanacak halimize gülüyoruz aslındaa shsgsga
@Ojeminrenginebak ayneeen allah sonumuzu hayır etsin bee
😂😂
@Ojeminrenginebak kanım ısındı bak sana
Bff olak 🫶🏻
@Ojeminrenginebak olalim hemeeen
Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent. Bu adamlar sadece çok daha fazla hayata dokunmak istediler.
Yeni Çamoluk Otomotiv 50 bin TL ile 50 Milyar TL'lik reklam yaptı :)
Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur.
oğuzhan mı şaka mısın baraj muhabbetini unuttun mu
evet unuttuk, zaten milletçe en iyi yaptığımız unutmak değil mi?
türk milletinin ta kendisi
bunların arasında yok
En çok Haluk abi
isimsiz kahramanlar
Kıvanç Tatlıtuğ
Oğuzhan Uğur da baya yardım topladı
Haluk Levent 🙏🤗
Kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?