Deprem Hakkında?

Merhaba. 6 Şubat günü yaşanan Türkiye'yi ve beni yaralayan depremden dolayı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Ben maddi anlamda yardımda bulunamadığım için kan bağışında bulundum. Ancak ne bağışı olursa olsun az geleceğine eminim. Ben bu olaydan derin üzüntümü ifade ederek bazı konular hakkında konuşmak istiyorum. Öncelikle iki siyasi lider birbirlerine laf atıyorlar. Kendileri tek yürek olacaklarına dolaylı olarak tek yürek olmuyorlar. Bu bir sinir sebebi. Ayrıca ülkemizin deprem ülkesi olduğu farkına varılsa bazı müteahhitlerin fazla para kazanmak için usulsüzce işlerinden dolayı ölüm sayımız fazla. Bina yapılırken zemine uygun, kaliteli malzeme kullanılarak, mühendislik hizmetini yeterli seviyede almış binalar yapılması lazım. Ancak müteahhitler bilerek herkesin hayatını tehlikeye attılar ve hesabı sorulacaktır. İdam edilmeleri bile gerekir. Üstelik bunlar rezil edici açıklamalarda bulunarak insanların sinir krizine girmelerine sebep oluyorlar. Ben bunlara insan gözüyle bakmıyorum zaten. Bir de ayrıca kendi binalarını sağlam yapıyorlar. Bunlar da yetmiyor. Başka rezil cani varlıklar kamera önünde deprem ve depremzede insanlarla dalga geçiyorlar. Kimisi bunu bir tiyatro oyunu gibi, kimisi ise gülerek aktarıyorlar. Bunu bilerek yapıyorlar. Bunların da idamları şart. Kokuşmuş cesetleri enkaz altına gömülmeleri gerek. Tüm insanlığın yapması gereken yardım etmek. Düşmanımız olan Yunanistan bile yardım ederken bazı kendi insanlarımız şeytani düşmanlıkla dolu hareket sergilemeleri pes dedirtiyor. Bunlar hayvan bile değiller. Hayvanlar bile kurtarırken canlarından olurken bunların böyle olması gerçekten kendim insan olduğum için utanıyorum. Bu varlıklar hakkındaki görüşleriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca bazı yağmacı varlıklar da evdeki eşyaları topluyorlar. Gerçekten pes
Deprem Hakkında?