Birçok ilde olduğu gibi Gaziantep'te de insanlar, günlerdir sokaklarda yaşamak zorunda kalıyor. Depremden kurtulan Gaziantepliler, açlık ve soğuk havada hayatta kalma mücadelesi veriyor dogruhaber.com.tr/.../
yani hepsi için genelleme yapmıyım tabi ama birtakım depremzedelerin başka şehirlerde akrabaları var onların yanına gitmeyip çadırda kalıyorlar ben bunu anlamıyorum
o soğukta çadırda ısıtıcı yok herkese rahatça yetecek battaniye yer yatağı yok tuvalet yok bu şekilde yaşamayı tercih etmezdim ben çekinsen de geçici bir süreliğine akrabanda kalmak çadırda böyle yaşamaktan iyidir
İki yıl önce olan depremde Bike insanlara kalıcı bir çözüm bulunulmamışken bu kadar büyük bir yıkıma kısa sürede çözüm bulacak kapasitede değil bu iktidar
Dünya kadar para topladı. En kötü her bir depremzedeye aile olarak net olarak 1 ev verilmesi lazım. Tabii ki öyle bir şey olmayacak ve yardımlar hiç biri doğru kişilere gitmeyecek. AKP parayı Seçim için kullanır.
Allahım nasıl tepki almıyor anlamıyorum azarlayan kişi kimse para cezası artı varsa memuriyeti bilmem neyi yansın. Üslubuna dikkat etmeyen insanlara bildirmek iyidir