Ben uyurken yatağımın hemen yanı başında 2 tane 1 buçuk litre su ve kuruyemiş + kefir kraker falan barindircam 😭
En azindan herkesin yaninda 1 buçuk litre su olmali odanizda su mutlaka bulunsun
En azindan herkesin yaninda 1 buçuk litre su olmali odanizda su mutlaka bulunsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hazırlamıyorum
Kefir olmaz maalesef kefir uzun süre dayanıklı değil belirli sürede tüketilmesi gerekli
Kapagini açmazsak uzun süre dayanabilir. Pilaki de olur konserve falan
Ya tamam neyse
Kes asilsiz bilgi veriyosun düzeltiyoruz yö tömöm nöysö
Benim sorumda cahillik yapma o zaman.
Adam akıllı konuş cahil
Deprem çantasına şimdi kefir koy orada dursun 6 ay sonra deprem olmasın Allah esirgesin hadi oldu skt önemli değil senin için
Offf zavalli 🤣 her 3 ayda bi o suyu bile degistirmen lazim koyup 6 ay beklemicen.
Ekler misin beni :)
Hazır arabamızda duruyor battaniye ve montlar dahil
Evden sağ salim çıkarsak birkaç gün idare edecek bir çanta hazırladık
Ben ilk deprem olduğunda çanta hazırladım geceleri canım sıkıldıkça çantadaki şeyleri yiyorum
Kilo alirsin kiz. Su + konserve + kefir + cubuk kraker falan koy yeme Allah korusun lazim falan olur.
Kiloyu dert etmiyomm sadece bi an olursa napcam diye düşünüyorum artık dediklerinide koyar ve bidaha yemem misss
İslak mendil kuru mendil yara bandi antibiyotik agri kesici d vitamini de koy. Allah yardimcimiz olsun 😔
Aminn ama Antalyada yaşıyorum deprem olduğunda yıkılma olmaz tsunami sel falan olur burada oyüzden fazlada umursamıyom
Ekstra yukseltilmis ve tavaninda cadir olan ismini lagherta koydugum jipimde hersey mevcut. Zaten orman evim var yani tiny house hersey hazir
Evet hazir yatağımın ucunda duruyor yani bireysel olarak deprem için başka ne önlem alabiliriz bilemiyorum
3 ay sonra deprem çantasından eser kalmaz
Kefir bozulur ama
Hayirsizi cagirmayin güzel olanı düşünün
Hazırlamıyorum
hazırladık tabi