Yanında bulunan kumandanın pillerini parçalamış ve kablolarını birbirine çarptırarak ateş çıkarmış. Böylelikle sorunu da çözmüş, dayımızın azmine ne diyorsunuz?

Yanında bulunan kumandanın pillerini parçalamış ve kablolarını birbirine çarptırarak ateş çıkarmış. Böylelikle sorunu da çözmüş, dayımızın azmine ne diyorsunuz?

Ben de sigarasız yapamazdım. Bu yüzden çakmağım dolu bir şekilde yanımda durur. 😀
Göçük altında kalsaydım (umarım kimse bir daha bu acı olaya şahit olmaz ಠ︵ಠ) müziğimi açar, sigaramı yakar kurtarılmayı veya ölümü beklerdim. Yapacak başka bir şey olmazdı. 🤷🏻♂️
İmkan verilse bizim milletimizin gerçekten yapamayacağı hiçbir şey yok. Çok yetenekli, azimli ve becerikli insanlarımız var ve maalesef bu yetenekleri görmezden geliyoruz. İmkan verilse yaparız, yapardık.
Açıklamanın devamı
"Yardım için bağırıyorduk. Cevap gelince sigaraları art arda yakmaya başladım. Elimde de çıktığımda o yüzden sigara vardı. Hastaneye gitmek istemedim çünkü Haticemi bırakmak istemedim. Hastaneye gidince verdikleri serumu bırakıp enkaz alanına gittim. Eşimin cansız bedeninin çıkarıldığı 4'üncü güne kadar kaldırımda yattım"
Evet genel olarak imkan dahilinde bir çok çözüm üretebiliriz. bende muhtemelen sigara içerdim böyle bir durumdayken çünkü hayat o kadar kötü ve stresli ki yani bu durumda bu normal geliyor bana.
Gerçekten haberi görünce ne söyleyeceğimi bilemedim yangın çıkabilirdi ne bileyim o durumda sigara içmeyi düşünmek Allah korusun gaz kaçağı var enkaz altında böyle bir şey yapması hayretle izledim
Cevap
34Cevap
dayımıza çok üzüldüm eşini kaybetmiş maalesef depremde
İmkan verilse değil imkansızlık ve çaresizlik insanın beynini daha fazla kullanmasına vesile oluyor ondan bu buluşlar
Millet olarak şu kıvrak zekamızı binaları inşa ederken de kullansak şimdi bunları konuşuyor olmazdık aslında.
Dayı idolum. Büyük ihtimal göçük altında kalırsam bende öyle veya taşı taşa vurarak ateş yakarım. O sigara icilecek
Yani dayı bulmuş çözümünü de… ya gaz kaçağı olsaydı ya da başka bir şey… pek aklı selim bir hareket değil tabi ama görüntüler güldürdü bir yandan da
Enkazın altında zaten öleceğim diyor , hızlı bir ölüm olur
Ancak çok zor durumda kalırsa bir şeyler yaparlar ama onu bile saçma sapan şeyler yaparak gösterirler.
Bir tiyakiyi sigarasız bırakırsan atomu eliyle parçalar
Yaptığı işten zevk alan memleket insanını top tüfek durduramaz ☺️
Her zaman bir yolunu buluruz yeterki isteyelim 200 saat sonra sağ çikan var pes etmemeliyiz
Sigarası bitse adam göçükten ne yspıp eder çıkardı 😄
Benim şirkete böyle bir usta gerekiyor bu dayı ufkumu açtı. Hemen ulaşmalıyım kendisine :D
Azimle işeyen duvarı delermiş , ben hayran kaldım
fare o
Anlamadım
sıçan diyor ya orijinal lafta fareyi kastediyor
@zPSiCoPaTa olsun fark etmiyor hızlı koşan fare çabuk yorulurmuş
Yok artık sigara üreticileri ömür boyu bedava sigara versin hak etmiş 😃
Bncede☺️
Türk milleti eğer isterse karanlıklardan aydınlığa bir güneş gibi doğar..
İyi ki gaz sızıntısı yokmuş çünkü patlayabilirdi.
Bilim insanı olduğunu geç de olsa fark etmiş
Arkadaşlar, bu basit mucitlik yahut olmadı mühendislikle özdeşleştirilecek bir şey. Neyin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz
@Ragnar_Lodbrok ironi yapıyorum
Yaa dayının sigara eşliğinde çıktığı gördüm de detayını bilmiyordum jfjfjfffj orijinal bir milletiz
Biz de yumurta kapıya dayanınca oluyor bu durum aslında ama
Masallah diyorum ben bu işbilmezliğim bu beceriksizliğim ve bu tembelliğimle ölürdüm kesin. Allah korusun da 😅
İmkan verilse değil ki imkan olmadığında icat çıkar. Haklısın yani yine de
Kimi enkaz altında aç kalmamak için dışkısını yiyip idrarını içer, kimisi de enkaz altında sigara içmek için bilim adamı olur. Gerçekten çok değişik bir milletiz...
Dayı enkazı havaya kaldırmak için deneme sağlamış
"Çaresizseniz çare sizsiniz" değil mi bu
Sigara olmasaydı onada çözüm bulurdu dayı 😀
Biraz daha kalsa kuantum fiziğini cozerdi
Bence dedigin sey cok dogru :)
Yok işimize gelince kullanıyoruz aklı
Çizgi film karakteri gibi
Dayım tam sigara düşkünü
Azmine hayran kaldım yani enteresan
Adıyaman tütünü kesin
Halkımızın şaşırtan çözümleri var... İşte zeka...
Youtebeden bakmıştır daha öncesinde
Gerçekten insan isteyince herşeyi yapıyır
Vayy helal olsun dayımza
İşime gelince ben jsjs
Imkansız de otur izle
Yok artık. Bu ne derece bir bağımlılık ya
Keşke daha güzel işe yarar şeylere kafamız çalışsa
Helal olsun aslan dayım 😃
Vay be, bunu beklemiyordum.
adama imkan verseler atomu parçalarmış 😂
Tabiki biz yeter ki isteyelim
Türk’e yapamazsın de, sadece. 💪