Gündem En büyük deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Muğla'da bekleniyor sizce olabilir mi? eco16 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sana istek yolladım En büyük deprem İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Muğla'da bekleniyor sizce olabilir mi? Cevapla Burs Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Umarım olmaz 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Eli kulagnda dio deprem bilimcileri maalesf olabilir 0 0 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne varsa önümüzde bekleyip görücez hayırlısı 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Muğla deme! 0 8 Yorumla eco16 +1 yıl Nedenki uzmanlar öyle diyo Yorumla obiralfa +1 yıl Muğla Ortaca'da yaşıyorum. Yorumla eco16 +1 yıl Hmm tamam Yorumla obiralfa +1 yıl Muğla deme, anlaştık? Yorumla eco16 +1 yıl tamam demem Yorumla obiralfa +1 yıl Sen ne tatlısın... Yorumla eco16 +1 yıl Sana istek yolladım Yorumla obiralfa +1 yıl Mesajı açtım Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mutlaka olacaktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Umarım olmaz
Eli kulagnda dio deprem bilimcileri maalesf olabilir
Ne varsa önümüzde bekleyip görücez hayırlısı
Olabilir tabiiki
Her an her şey olabilir
Allah korusun yaa 😞😞😞
Muğla deme!
Nedenki uzmanlar öyle diyo
Muğla Ortaca'da yaşıyorum.