Benim yaşım 18. İlk oyum olacak. Zafer partisine vermeyi düşünüyorum fakat daha az oy alma ihtimalinden chpnin oyları dağılabilir ve seçimi tekrar uzun adam kazanabilir
Ki seçim olur mu olmaz mı belirsiz bile çok korkunç bi durumun içindeyiz. Seçim 1 yıl ertelenmesi için Nisan aylarında savaş olacak diyenleri duydum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
millet vekili seçimlerinde istediğine ver ama başkanlık seçimlerinde kazanabilecek oy oranı olan kişilere ver
LDP olsa keşke. Ama öncelik Erdoğan'ın seçimle gitmesi.
yani iktidardaki paritiy istemiyosan ona rakip oy yüzdesi en yükseğe vermelisin oda chp olacaktır zafer partisine oy vermen boşa oy vermen demek olur
akp haricinde en çok oy alacağını düşündüğün parti hangisiyse o partiye ver.
Altılı masa millet ittifakı
Bi dezenformasyon ürünü daha.
Neden
Korkunç dediğin şeyi aç. Ne oluyor da ülke kurtulmalı?
Anladım akpyi savunacaksın
Akpli'liyim demedim. Sen düşmansan bu senin problemin, beni ilgilendirmiyor. Ben korkunç dediğin şeyi merak ediyorum ve bir savunması illaki vardır. Konuşalım neymiş bunlar.
Korkunç dediğim şey akpnin ülkeyi getirdiği nokta. soktuğu durum
Deprem yardımını bile doğru düzgün yapamıyorlar işleri güçleri show. Kendisi koskoca ülkeyi yönetiyor imkanı daha genişken. 2 güzel sanatçı kadar olamadı. Almış depremzede çocukları donuyorlar montsuz tv önüne diziyor
Bölgeye gittin mi?
Neler olduğu hakkında ne kadar bilgin var mesela?
Mesela devlet deprem bölgesine şu kadar çadır vermeliydi, şu kadar soba vermeliydi, şu kadar yemek çıkarmalıydı, biliyor musun, bunlarla ilgili ne kadar bilgin var?
Bunkar hakkında uğraşması gereken kişi ben olsam eyvallah ama Cumhurbaşkanı olan ben değilim. orada me canlar öldü adam gitmiş toki yapıcaz bilmem ne halt yicez diyor hâlâ. Kafanız mı güzel
Sana memleket bırakılmaz ya. Uğraşması gereken kişi ben olsam eyvallah diyor birde ya..😀.
6li masa haric birine
Akpden sonra en yüksek 6 lı masa oy alıyor
tamam istw o yuzden vermem iste
Ona vermezsende AKP alıyor
Eee 6li masa akpden daha mj iyi? Ne farklari var?
Akp gibi dini kullanan imansız siyasal islamcı partiye gitmesinden iyidir. Karşısına tuvalet terliği de geçse ona vericem oyumu
Davutoglu babacan :):):) bunlara mi vericen ahahahaha
Ak parti
Öl
Olur siz yasayın