Bir tane amca sigara içerek çıktı içeriden. Kapalı bir alanda sigara içerek nasıl hayatta kaldı?
Burundan su çekmek oksijen ihtiyacını giderir mi? Eğer öyleyse su her anlamda çok önemli.
Bir tane amca sigara içerek çıktı içeriden. Kapalı bir alanda sigara içerek nasıl hayatta kaldı?
Burundan su çekmek oksijen ihtiyacını giderir mi? Eğer öyleyse su her anlamda çok önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaldigi yere gore degisir her yer dar veya kapali diye bisey yok hava kanallari var okadar bazende yok bilemezsin
Yani kapalı bir yere düşünce karnın tok olsa bile şans yok diyebilir miyiz? Su durumu kurtarmaz mı?
Olabilirde olmayabilirde evet hava almayan biryerde kalirsa uzun sürmeyebilir
Büyük sıkıntı
Aynen
eğer ökmediyse arada bosluk kalmıstır e o bosluklardan da hava giriş cikisi oluyo amcanın sigarasida yanmıuodu
Onun sigarası yanık değildi o ayrı oksijen bitse zaten amca da sağ çıkmazdı sen sigaraya mı taktın
Hey Allah'ım ben ne sormuşum o bana ne diyor. Hanfendi sigaraya takmadım açık aramayı bırakın. Asıl soru "Oksijen nasıl bitmiyor"?
Hava kanalları var çünkü pestil olmuyor hiçbir bina
Geneli olmuyor evet.
O dayi zaten ölmek icin elinden geleni yapmis enkaz altinda cakmak cakip sigara icmek nedir ya
Yanmıyor gibiydi sigara
Öyle görünüyor ama ben paketi tasarruflu kullanmış yorumları da gördüm. Bilgi kirliliği çok