Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda? ben diyarbakırda yaşıyorum bingölde olurda çok etkilenecez bu depremde olduğu gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda? ben diyarbakırda yaşıyorum bingölde olurda çok etkilenecez bu depremde olduğu gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bingölden başlayıp Erzincan bölgesine güneyanadolu fayı ve kuzeyanadolu fay arasındaki çatalda batıya doğru yani Bingölden Erzincana doğru kaymalı deprem olacakmış iki yer kaldı bi burası birde İstanbul bölgesi iki yerdede stres gergi çok fazla İstanbul için 7 yıl kaldı diyorlar
7 yil icinde olabilirmiş evet ikisi içinde çok korkuyorum ama bingöl yaşadığım yere çok yakın olduğu icin beni aşırı korkutuyo tedbir alın diyolar ama alabileceğimiz max tedbir aşağı kaçmak oluyor elden bişey gelmiyo 🥺
ve binamız hasar aldı diyarbakırdaym ben. Bir depreme daha dayanabilir mi sanmiyorum
Hobi bahçeniz varsa orada yaşayın
Erzurumdayım büyük ihtimalle bizde etkileneceğiz komşu şehir sonuçta. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok sıkıntılı bir dönemdeyiz
off gercekten öylee sizce yaşar mıyız bir daha ve üstelik İstanbul depremi de varmş hangisi dogru offf
Yani yaşar mıyız bilemem. İki yerde de bekleniyor Bingöl ve İstanbul da. Tedbirli ve her zaman umutlu olmak gerekiyor bak mesela 190. saatlere girdik hâlâ sağ kişiler çıkıyor enkazdan. Demek ki her zaman umut var sen gönlünü ferah tut inşallah bir şey olmaz
Bende Diyarbakırlıyım bence düşünme deprem olana kadar kaçmayız ya birgün olacak psikolojini bozmadan önlem alırsan yeter fazlasını da yapamazsın zaten depremi durdurmak gibi
bizim bina hasarlı çıktı ya çok korkuyorum uyuyamıyoruz her gün nöbet tutuyoruz
Nerede oturuyorsunuz
şehitlik
Hasarlı binalara oturmak için izin vermiyorlar nasıl oturuyorsunuz
6.4 üstü beklemiyorum