Yardım kuruluşunda ilk günden beri görev yapan biri olarak bir çok arkadasimi deprem bölgesine ugurladim. Gidip gelen hiçbir arkadaşımdan medyada yankılanan çoğu kötü haberi duymadım. Nedir bu arkadaş nedir yani bu hazımsızlık.
iyi bir organizasyon mu? bırakın allah aşkına ya millet öldü öldü cenaze dolu her yer şehir ceset kokuyor!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buralar da trolle dolmuş ya Deprem bölgesinden bildiriyorum hiç dokunulmamış enkazlar var Aldın mı yeterli bilgiyi şimdi git twitterda güzelleme yap
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yahu İzmir kadar yer komple çökmüş binlerce insan canla başla sıcak yatağını bırakıp oralarda sabahliyor pet şişelerle ellerini yıkayıp günlerce yıkanmadan kalıyor. Dişini tırnağına katmış onlarca insana karşı hazımsızlık duymak trolluktür. nankorluktur
Aynen kanka yardım ekibinden hazımsızlık duyuyorum aynen. Ap, tal mısın ekiple ilgili bir cümle kurmuş muyum aa pardon sana yeni bir ayakkabı yollayayım da yalamaya devam et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde güvenilir yerleri takip ederek
iyi bir organizasyon mu? bırakın allah aşkına ya millet öldü öldü cenaze dolu her yer şehir ceset kokuyor!
Buralar da trolle dolmuş ya
Deprem bölgesinden bildiriyorum hiç dokunulmamış enkazlar var
Aldın mı yeterli bilgiyi şimdi git twitterda güzelleme yap
Yahu İzmir kadar yer komple çökmüş binlerce insan canla başla sıcak yatağını bırakıp oralarda sabahliyor pet şişelerle ellerini yıkayıp günlerce yıkanmadan kalıyor.
Dişini tırnağına katmış onlarca insana karşı hazımsızlık duymak trolluktür. nankorluktur
Aynen kanka yardım ekibinden hazımsızlık duyuyorum aynen. Ap, tal mısın ekiple ilgili bir cümle kurmuş muyum aa pardon sana yeni bir ayakkabı yollayayım da yalamaya devam et
Boş yapma kıvrak. daha ne demek istediğimi anlayamayacak kadar taraflı ve safsin. art niyetli zayıf karakterlerin yeri değil burası.
Sence yalaka bir tava için fazla ses çıkarmıyor musun?
Ağlayıp kudurabilirsin boş zamanlarında
Hadi işine bak çoluk çocuğun yeri değil buralar.
Kudur kuduz
Hastamızın kızım git işine ya
Aşılarını yaptırıp sahiplendirelim seni ya
Malmisin kızım sen.
canım nedir.
Bak KS bile sana g. ri zekaliyi çok gördü canıma çevirdi 🤣🤣
Kudur
Yav he he
Zırla