Evet sizce paranoyak diyenler olucak ama bunun öncesinde büyük deprem olur anlarım durup dururken deprem tatbikatı yapmaları biraz saçma gelmişti bana?
Deprem olmadan önce bütün Türkiye deprem tatbikatı yaptırdılar planlı olabilir mi?
Saçmalamayın lütfen. Böylesine bir doğa olayını insan eliyle yapmak imkansız. Önlem almak yerine sadece tatbikat yaptırdılar ki biz bunu yaptık diye bilsinler.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deprem sadece bir bölgede olur Marmara Bölgesi veya Ege Bölgesi veya Karadeniz hemen hemen bütün şehirler sallandı çok tuhaf
Hemen üniversite öğrencilerini uzaktan eğitime hazırladılar sadece deprem bölgesinde olanlar olsa anlayacağım işi siyasete döktüler amaç seçimi erteletmek seçime kadar seneryo gelir demişlerdi
O kadar büyük suni deprem olamaz. Biraz araştırırsan faydaki enerji ve artcilari var. Bu fay o sehirlerden geciyor ve 7. Olan deprem büyük yıkımlara neden olur. Taksimde terörist cıktıysa depremle alaka nedir. Kininiz bilimim önüne geçmemeli. Iyi geceler
Taksim'deki olay depremle alakalı değil zaten onu demek istemedim seçimle alakalı anlamamışsın ne demek istediğimi seçimi ertelemek ve geç bir tarihe almaya çalışıyorlar evet dediğin de doğru olabilirsin ama taksim'deki olay kasıtlı yapılmış olabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce neden bu tarz olaylar çok olmuyordu depremi kastetmiyorum örnek 2016 yılında bicok şehirde canlı bomba vardi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saçmalamayın lütfen.
Böylesine bir doğa olayını insan eliyle yapmak imkansız.
Önlem almak yerine sadece tatbikat yaptırdılar ki biz bunu yaptık diye bilsinler.
Deprem sadece bir bölgede olur Marmara Bölgesi veya Ege Bölgesi veya Karadeniz hemen hemen bütün şehirler sallandı çok tuhaf
Birden fazla yerde oldu evet bu alışılmış bir durum değil.
Küresel ısınma etkisi olduğunu düşünmekteyim.
Kafayı yemissiniz artık ya yeminlen
Yok artık bunu herkes söylüyor
Yalan dolan
Fay hattı birden cok yerden geciyorsa diger sehirleri etkilemesi cok normal max cografya bilginiz beni derinden etkiledi
Coğrafya bilgin var ama ben böyle düşünüyorum sen de benim fikrim ne düşünceme saygı duymak zorundasın
Uzgunum ama harp diyenlere duyamıyorum..
Hemen üniversite öğrencilerini uzaktan eğitime hazırladılar sadece deprem bölgesinde olanlar olsa anlayacağım işi siyasete döktüler amaç seçimi erteletmek seçime kadar seneryo gelir demişlerdi
Neden Taksim'de patlama olayı oldu
Aynen 40 bin kisiden fazlasinin canini bu yuzden aldilar allah askina nasıl salliycaklar 10 sehri kafayi yediniz secimle
Koltuk sevdası insana herşeyi yaptırır sadece seçim değildir suni deprem hep yapiyolardir bence
O kadar büyük suni deprem olamaz. Biraz araştırırsan faydaki enerji ve artcilari var. Bu fay o sehirlerden geciyor ve 7. Olan deprem büyük yıkımlara neden olur. Taksimde terörist cıktıysa depremle alaka nedir. Kininiz bilimim önüne geçmemeli.
Iyi geceler
Taksim'deki olay depremle alakalı değil zaten onu demek istemedim seçimle alakalı anlamamışsın ne demek istediğimi seçimi ertelemek ve geç bir tarihe almaya çalışıyorlar evet dediğin de doğru olabilirsin ama taksim'deki olay kasıtlı yapılmış olabilir Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce neden bu tarz olaylar çok olmuyordu depremi kastetmiyorum örnek 2016 yılında bicok şehirde canlı bomba vardi
büyük ihtimalle öyle