Gündem Hani depremler güneş tutulmasından sonra oluyordu? UfkunÖtesi Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne güneş ne de ay tutuldu, bir günde 7,7 ve 7,6 şiddetinde 2 deprem meydana geldi. Yoksa depremi Amerikalılar mı yaptı? Komplo teorileri çok fazla rağbet görmüyor mu? Hani depremler güneş tutulmasından sonra oluyordu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TelllMeReason Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl 5 Şubat ay tutulması vardı. Ama alakalı alakasiz ben bilemem. Bu konularla ilgilenen uzmanlara sorun 0 3 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl 5 Şubat 'ta nerede ay tutulması oldu? Yorumla TelllMeReason +1 yıl Aslan burcunda dolunay da olabilir neyse bilmiyorum Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Peki Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok kim uydurmuş bunu. Ayın güneşin konumu uzaklığının depremler ile hiç alakasi yok. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunlar masal. 1 0 Yorumla
ssalvatorre Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl öyle bir şey yok kim dedi? 0 7 Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Bunu diyen çok var hiç duymadın mı Yorumla ssalvatorre +1 yıl bilimle ilgisi var mı? yok bitti Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl İlgisi olduğunu savunan çok Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Ben güneş tutulmasının depreme sebep olduğunu savunmuyorum Yorumla ssalvatorre +1 yıl savunanlar bilim insanı mı jeolog mu? Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Komplo teorisyenleri Yorumla UfkunÖtesi +1 yıl Eleştiri yapılabilir fakat hakaret etmemek şartıyla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
5 Şubat ay tutulması vardı. Ama alakalı alakasiz ben bilemem. Bu konularla ilgilenen uzmanlara sorun
5 Şubat 'ta nerede ay tutulması oldu?
Aslan burcunda dolunay da olabilir neyse bilmiyorum
Peki
Öyle bir şey yok kim uydurmuş bunu. Ayın güneşin konumu uzaklığının depremler ile hiç alakasi yok.
Bunlar masal.
element üstüne element mng
öyle bir şey yok kim dedi?
Bunu diyen çok var hiç duymadın mı
bilimle ilgisi var mı? yok bitti
İlgisi olduğunu savunan çok
Ben güneş tutulmasının depreme sebep olduğunu savunmuyorum
savunanlar bilim insanı mı jeolog mu?
Komplo teorisyenleri
Eleştiri yapılabilir fakat hakaret etmemek şartıyla