Gündem Deprem nöbeti tutan var mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Korkudan uyumayan ya da korkudan uykusu gelmeyenGece nobet tutan gunduz uyuyan Deprem nöbeti tutan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Tutmuyorum 0 0 Yorumla
dapfrence Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl deprem bölgesinde değilim ama rüyalarımda sürekli depremle ilgili şeyler gördüğüm için uyumaya korkuyorum 0 0 Yorumla
Umut_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündüz olmayacağını nerden biliyorsun ne zaman geleceği belli değil korkma yat uyu 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yok genel soru sordum kendım ıle alakalı degıl gunduz uyuma sansım hıc yok zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tutmuyorum
deprem bölgesinde değilim ama rüyalarımda sürekli depremle ilgili şeyler gördüğüm için uyumaya korkuyorum
Gündüz olmayacağını nerden biliyorsun ne zaman geleceği belli değil korkma yat uyu
Yok genel soru sordum kendım ıle alakalı degıl gunduz uyuma sansım hıc yok zaten
Evet nöbet sırası bende
Hayır uyurum