Gündem Deprem bölgelerinde son durum nedir sizin için? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tanıdığınız varsa enkazdan kurtuldu mu benim maalesef annem hala enkazda 😓 Deprem bölgelerinde son durum nedir sizin için? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Gündem konusunda 583 cevap paylaştı. Iyi haberler var. Çıkıyor halen ama kötü şeylerde var. Yine söylenmeyen. Operatörün birini vurdular, gece. Bunun gibi bir çok şey var. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşaAllah anneniz sağ salim kurtulur ALLAH’tan ümit kesilmez Rabbim büyüktür 🥺 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Felaketten başka bir şey diyemiyorum ilk gün nasılsa hala aynı.. 0 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Annenin guzel haberlerini alırsın inşallah benim arkadaşım vardı durumu iyiymiş şükür 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umarım annenin güzel haberlerini alırsın en kısa zamanda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iyi haberler var. Çıkıyor halen ama kötü şeylerde var. Yine söylenmeyen. Operatörün birini vurdular, gece. Bunun gibi bir çok şey var.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşaAllah anneniz sağ salim kurtulur ALLAH’tan ümit kesilmez Rabbim büyüktür 🥺
Felaketten başka bir şey diyemiyorum ilk gün nasılsa hala aynı..
Annenin guzel haberlerini alırsın inşallah benim arkadaşım vardı durumu iyiymiş şükür
Umarım annenin güzel haberlerini alırsın en kısa zamanda
Çok geçmiş olsun 🥺