Gündem Siz de depremi hissettiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar bazada yatıyorum baza sallandı cidden yeter artık yeter yeter yeter çok korkuyorum, rabbim hepimizi korusun..🥺 Güncellemeler+1 yıl çok korkuyorum halen de sallanıyor😔💔 Güncellemeler+1 yıl Allahım çok sallanıyorr yaaaaaaa😭😭 Siz de depremi hissettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
T4vs4n Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hangi sehirdesin bende korkudan uyuyamıyorum günlerdir sabaha kadar uyanığım saat 7-8 de uyuyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl hatay Yorumla T4vs4n +1 yıl Evin içine niye girdin 😔 Yorumla Soran +1 yıl dışarısı çok soğuk Yorumla Soran +1 yıl şu an da çok korkuyom🥺 Yorumla Soran +1 yıl ben enkaz altında kalırsam nefes alamam ki🥺😔 Yorumla T4vs4n +1 yıl Bebeğim evinde hasar var mı Yorumla Soran +1 yıl yok ama avize yatak sallanıyor😭😔 Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Rabbin yapmıyor mu depremi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ya çok sallanıyor çok korkuyorum Yorumla Aspaldiko +1 yıl artçılar 1 sene daha olur yüksek deprem daha olmaz o bölgede Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Nerde ben kabus gördüm çok korkunçtu ya 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hatayda oldu 3,3 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Nerde oldh? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hatay Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Rasathaneden bakabilirsin oldu mu olmadı mı diye korkma tamam mı panik yapma Yorumla Soran +1 yıl olmuş cidden😔😭 Yorumla Soran +1 yıl 3,8 olmuş Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Lütfen korkma telefonuna acil yardım uygulaması indir düdük uygulaması indir tamam mı ama korkma bu artçı deprem büyük bir deprem değil korkma sen yine de tedbirini al illa olacak diye bir şey yok ama tedbirini al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi sehirdesin bende korkudan uyuyamıyorum günlerdir sabaha kadar uyanığım saat 7-8 de uyuyorum
hatay
Evin içine niye girdin 😔
dışarısı çok soğuk
şu an da çok korkuyom🥺
ben enkaz altında kalırsam nefes alamam ki🥺😔
Bebeğim evinde hasar var mı
yok ama avize yatak sallanıyor😭😔
Rabbin yapmıyor mu depremi
ya çok sallanıyor çok korkuyorum
artçılar 1 sene daha olur yüksek deprem daha olmaz o bölgede
Nerde ben kabus gördüm çok korkunçtu ya
hatayda oldu 3,3
Geçmiş olsun
Allah razı olsun
Nerde oldh?
hatay
Rasathaneden bakabilirsin oldu mu olmadı mı diye korkma tamam mı panik yapma
olmuş cidden😔😭
3,8 olmuş
Lütfen korkma telefonuna acil yardım uygulaması indir düdük uygulaması indir tamam mı ama korkma bu artçı deprem büyük bir deprem değil korkma sen yine de tedbirini al illa olacak diye bir şey yok ama tedbirini al
Amin👐👐